Haberler

Benim Adım Feridun" 11 Kasım'da Vizyonda

Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın, Mahir Ünsal Eriş'in aynı adlı hikayesinden senaryolaştırıp yönettiği "Benim Adım Feridun", 11 Kasım'da izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını TAFF'ın üstlendiği filmin Kanyon AVM'de gerçekleşen basın gösterimi yoğun ilgi gördü.

Güldürürken ağlatan, ağlatırken de güldürmeyi başaran komedi türündeki filmin başrollerini Halil Sezai Paracıkoğlu, Büşra Pekin ve Özge Borak paylaştı.

Halil Sezai'nin "Ersan", Büşra Pekin'in ise "Hayal" karakterini canlandırdığı filmin konusu şöyle:

"Kendini uzun süreli, kazanılmış bir ilişkinin rahatlığına bırakmış olan Ersan, sevgilisi Ayla tarafından terk edilir. Birkaç haftalık geri kazanma çabası sonuç vermeyince bu ayrılığı kabullenmeye ve yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu düşünen Ersan, Erdek'teki çocukluk evine gider. Erdek sahiline yakın bir düğün salonundan gelen sesler üzerine girdiği düğünde, damadın babası onu yıllar önce küsüp Almanya'ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun sanır. Hayatındaki tualde ayrılık acısının resminin çizildiğini sanan Ersan, kendi mutluluğunu düğünde bulacaktır."

Yaklaşık iki saat süren filmde ayrıca Tarık Pabuçcuoğlu, Güngör Bayrak, Cem Kurtoğlu, Ayşe Tunaboylu, Defne Yalnız ve Kadriye Kenter de rol aldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mahir Ünsal Eriş Büşra Pekin Halil Sezai Çağan Irmak Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title