Haberler

Beni Konuşmak Zorunda Bırakıyor

Emre Kınay'dan Eski Eşine Sert Tepki...

EMRE KINAY'DAN ESKİ EŞİNE SERT TEPKİ...

Emine Ün ile 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay bitiren oyuncu Emre Kınay ihanet iddiaları yüzünden zor günler geçiriyor. İsmi Başak Sayan ile aşk dedikodularına karışan Kınay "Bunu ispatlayan olursa ülkeyi terk ederim " demişti. Bu açıklamanın ardından, Emine Ün'ün "Aldatıldınız mı" sorusuna "Bilmiyorum, sadece şüphe içindeyim" cevabı ermesi Kınay'ı kızdırdı:

"Emine açıklamalarıyla beni eninde sonunda konuşmak zorunda bırakıyor. En sinir olduğum şey yapmadığım bir şeyin bana söylenmiş olması. Bir kadın (Başak Sayan) çıktı ve benim üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Ahlaksızlıktan prim yapılmaz. Şu an bu primi Başak'tan sonra benim üzerimden Emine yapmaya başladı. Bu iddiayla kızımız Duru'ya kötü bir arşiv bırakıyor. Boşandım, üzüntümü bile yaşayamıyorum. Aşağılık insanların böyle konuşmasından vazgeçtim, 6 yıllık eşim böyle konuşunca sinirlerim bozuluyor. Ben tiyatrodan evime evimden tiyatroya giden biriyim."

EMRE KINAY İLE İLGİLİ DİĞER HABERLEREMİNE ÜN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title