Haberler

Beni Engelleme

Etkinliğe Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, SDÜ Rektörü Prof. Hasan İbicioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Baro Başkanı Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er ve Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’un katılımları ile başladı.

Etkinliğe Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, SDÜ Rektörü Prof. Hasan İbicioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Baro Başkanı Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er ve Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un katılımları ile başladı.

Vali Özkan yapmış olduğu açılış konuşmasında "Toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik toplumsal yardımın iyileştirilmesi toplumun, devletin ve bizlerin birey olarak en önemli görev ve hedeflerimizden birisidir. Bu konuda bütün Isparta'da çok önemli bir duyarlılık olduğunu biliyoruz. Bunun daha da ilerisine giderek onların bütün sorunlarını beraber giderebilmek için bugün buradayız. Emniyet Müdürlüğümüzün eşlerinin kurmuş olduğu Pekay Derneği üyelerine ve tüm emeği geçenlere katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"Beni Engelleme" adı altında yapılan etkinlikte görme özürlü vatandaşlara beyaz baston dağıtımı yapıldı. Ayrıca görme engelli vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarda engelsiz yürümeleri için gerekli olan sarı şeritli kabartmaların önemini gösteren broşürler de Vali Vahdettin Özkan ve diğer protokol mensupları tarafından Iyaşpark AVM içinde dağıtıldı.

Yürüme ve görme engelliler ile ilgili sokakta karşılaştıkları engellere dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yıldırım Hasan İbicioğlu Vahdettin Özkan Isparta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title