Haberler

Bengü Yine Zirveye Çıkıyor

Güncelleme:

Bu yıl 6.'sı gerçekleştirilecek olan 'Türk Telekom Prime Corporate Weekend', 16 -19 Şubat tarihleri arasında Uludağ'da başlıyor.

'Türk Telekom Prime Corporate Weekend' Başlıyor

Unitravel ve College ev sahipliğinde 6 senedir binlerce beyaz yakalının bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük kış festivali 'Türk Telekom Prime Corporate Weekend', bu yılda birbirinden ünlü isimleri aynı sahne de bir araya getiriyor.

16-19 Şubat tarihleri arasında Uludağ'da gerçekleştirilecek olan 'Türk Telekom Prime Corporate Weekend'de, ünlü sanatçı Bengü, Ozan Çolakoğlu, Yol Project ve Zeynep Bastık sahne alıyor.

Türkiye'nin en ünlü kayak ve eğlence merkezi Uludağ'da gerçekleştirilecek olan 'Türk Telekom Prime Corporate Weekend'de 'Selfy Whitefest 2017'deki muhteşem performansıyla büyük beğeni toplayan Bengü, yoğun istek üzerine yeniden zirvede sevenleriyle buluşuyor. After Ski Party'de ise Dj Emrah Göktaş, Dj Hakan Kabil, David Şaboy ve Percussion Tai, DJ performanslarıyla, iş stresinden ve temposundan uzaklaşmak isteyen binlerce beyaz yakalıya unutulmaz saatler yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Telekom Türkiye Uludağ Bengü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title