Haberler

Bengü'den Akın-Ece Birlikteliğine İlk Yorum

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Bengü, geçtiğimiz hafta sonu Etimesgut Belediyesi'nin 10. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nde görüntülendi. Bengü, "Ankara'da olmayı her zaman çok seviyorum. Güzel bir yaz geçti ve güzel bir kış geçecek." dedi.

Ayaklı Gazete'nin haberine göre; Bengü, uzun bir süre birlikte olduğu Akın Altan'la Ece Erken'in ilişkisi hakkında da konuştu. "Haberlerde çok adım geçsin istemiyorum. Çarpıtılan şeyler oluyor." diyen Bengü, "Allah herkesi mutlu etsin." dedi. Geçmişe bakarak yaşamadığını belirten başarılı şarkıcı "Geçmişe göre yaşasaydım yol alamazdım. Allah herkesin yolunu açık etsin." dedi.

Son albümü Yaralı'nın ardından yoğun bir tempo ile geçen yazdan şikayetçi olmadığını belirten şarkıcı, "Zaten yerimde durmayı sevmiyorum. Arada arkadaşlarımla kaçamak yapıp tekne ile hiç bilmediğiniz koyları geziyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Etimesgut Belediyesi Akın Altan Ece Erken Bengü Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title