Haberler

Benfica, Beşiktaş'ın Kapısını Çaldı: Talisca'yı Satacağız, Geri Verin

Güncelleme:

Portekiz ekibi Benfica, Talisca'yı geri almak için Beşiktaş'la görüştü, "Monaco'dan 25 milyon Euro'luk teklif aldık. Geri verirseniz 5 milyonu size veririz." dedi. Beşiktaş kabul etmedi.

Beşiktaş Talisca'ya alıştı, Talisca da Beşiktaş'a... Portekiz ekibi Benfica, Beşiktaş'la anlaşması olmasına rağmen devre arasında siyah-beyazlıların kapısını çalarak genç oyuncusunu geri istedi, üstelik üzerine 5 milyon Euro para ödemek koşuluyla. Siyah-beyazlılar sezon başında Benfica'dan 1+1 yıllık kiralık olarak renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız için Benfica'ya senelik 2 milyon Euro kiralama bedeli, oyuncuya da yıllık 1.5 milyon Euro garanti para ödüyor. Benficalı yöneticiler, Beşiktaş'a 20 milyon Euro'luk satın alma bedelini kullanmak isteyip, istemediklerini sordu. Siyah-beyazlı yönetim ise karar vermek için 2017'nin Mayıs ayına kadar zamanları olduğunu, acele leri olmadığını iletti. Bu yanıt üzerine Portekizli yetkililer ağızlarındaki baklayı çıkardı.

"ÖNEMLİ PLANLARIMIZ VAR"

Benfica adına Beşiktaş'la temas geçen yöneticiler, Brezilyalı oyuncu için Monaco'dan 25 milyon Euro'luk bir teklif aldıklarını ve bunu değerlendirmek istediklerini ilettiler. Portekizli yetkililer bununla da kalmadı ve bizzat Başkan Luis Felipe Vieira'dan aldıkları yetkiyle ilginç de bir teklif getirdiler. Eğer Beşiktaş, Talisca'nın kiralık sözleşmesini feshederse, Monaco'dan alınacak 25 milyon Euro'luk bedelin 5 milyon Euro'su kendilerine verilecek; üstelik 2 milyon Euro'luk kiralama bedelinin yarısından da feragat edecekti. Benfica'lı yetkililer Beşiktaş'ın bu teklifi kabul edilmesini beklerken siyah-beyazlılar, "Talisca'yı bırakmayı düşünmüyoruz. Rakamın hiçbir önemi yok. Bizim Talisca'yla ilgili çok daha önemli planlarımız var" yanıtını verdiler.

OPSİYONU ŞİMDİDEN UZATTI

Bu arada siyah-beyazlı yönetimin, Talisca'yla şimdiden 2017-18 döneminin sonuna kadar el sıkıştığı; bu sayede Benfica kulübü oyuncusunun Haziran ayında geri dönmesini istese bile, Talisca'nın bu sürenin sonuna kadar Beşiktaş'ta kalacak.

Ligin ilk yarısında sakatlığı sebebiyle fazla forma giyemeyen Talisca, ikinci yarıya bomba gibi girdi. Genç yıldız, Süper Lig'de geride kalan 17 maçta, sakatlığı sebebiyle 7 kez forma giyebildi ancak bu 7 maçta, 5 gol atıp, 1 de asist yapma başarısı gösterdi ve Cenk Tosun'un ardından en golcü ikinci futbolcu olarak dikkat çekti. Talisca'nın forma giydiği 7 karşılaşmada, Beşiktaş 14 gol atarken; Brezilyalı 5 gol, 1 asist ile bu 14 golün, 6 tanesine doğrudan etki etti. Beşiktaş, Talisca'nın forma giymediği 10 karşılaşmada 17 gol attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Portekiz Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title