Haberler

    Bendtner Küllerinden Doğuyor!

    Nicolas Bendtner, son maçlarda attığı gollerle eski formuna dönüş sinyali veriyor.

    Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'ta forma giyen Danimarkalı golcü Nicklas Bendtner, son haftalardaki formuyla eski günlerine dönüş sinyali verdi.

    Özel hayatı ve disiplinsiz davranışlarının ardından kariyerinde büyük düşüş yaşayarak 9 sezon formasını giydiği Arsenal'den Wolfsburg'a bedelsiz olarak gönderilen Bendtner, yeni takımında yeniden forma giriyor.

    Wolfsburg'un Rus temsilcisi Krasnodar'ı 5-1 yendiği geçen hafta oynanan UEFA Avrupa Ligi H Grubu maçında 2 gol atan Bendtner, Danimarka Milli Takımı'nın deplasmanda 3-1 kazandığı Sırbistan maçında da 2 kez fileleri havalandırdı.

    Ülkesinde form grafiğine ilişkin açıklamalarda bulunan Bendtner, "Formumu yakalamaya başladığımda gollerin geleceğini biliyordum. Bu son haftada da böyle oldu. Her şeyin düzelmesi çok güzel ama daha da iyi olabilirim" değerlendirmesinde bulundu.

    Sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladığı Wolfsburg'ta çıktığı ilk maçlarda da formsuz görüntüsünü sürdüren Bendtner, Alman temsilcisinin teknik direktörü Dieter Hecking ve Danimarka Milli Takımı'nı çalıştıran Morten Olsen tarafından da uyarılmıştı.

    Hecking, daha önce yaptığı açıklamada, 26 yaşındaki milli futbolcunun ilk 11'e girmek için yeterli gayreti göstermediğinden yakınarak "Nicklas ile çeşitli olaylardaki davranışlarından dolayı bir görüşme yaptık" demişti. Olsen ise Danimarka Milli Takımı'nın Ermenistan'ı 2-1 yendiği, Portekiz'e 1-0 yenildiği ve Arnavutluk ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmalarda varlık gösteremeyen Bendtner'i uyarmıştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Nicklas Bendtner Danimarka Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title