Haberler

Bendeniz İstanbul'daki Canlı Müziği Burhaniye'ye Taşıyacak

Güncelleme:

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı, suskunluğunu otelcilik sektöründe yapacağı bir projeyle bozdu. Sanatçı, Burhaniye'ye canlı müzik götürecek.

Ünlü pop sanatçısı Bendeniz, uzun süren suskunluğunu otelcilik sektöründe konsept bir projeyle bozdu. Sanatçı yeni projesi ile İstanbul'daki canlı müziği Burhaniye'ye taşıyacak.

ÖNEMLİ ADIM ATTI

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Bendeniz, uzun süren suskunluğunu sevenlerini mutlu edecek bir haberle bozmaya hazırlanıyor! Kendine has tarzı ile 90'lı yıllardan bugüne müzik severlerle buluşan sanatçı ''otelcilik'' sektöründe de konsept bir projeye dahil oldu.
Sanatçı yeni projesi ile İstanbul 'daki kaliteli canlı müziği Burhaniye'ye taşımanın yolunda önemli bir adım attı.

KENDİSİ DE SAHNE ALACAK

Başarılı sahne performansları ve kendine has çizgisi ile geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan sanatçı Balıkesir- Burhaniye'de önümüzdeki yaz ve kış sezonunda sahne alacak.
Bayram özel programı ile uzun sürecek sahne programına start verecek olan Bendeniz, müzik severleri mutlu edecek elit bir proje için ortaklığa girdiği otelinde sevenleri ile buluşacak.

ÖZEL SÜRPRİZLER HAZIRLAYACAK

Yaz programı dahilinde unutulmaz sahne performanslarına imza atacak Bendeniz, restorasyonundan, konsept belirleme çalışmalarına kadar A'dan Z'ye her şeyi ile ilgilendiği, yenilenen Daidalos Butik Otel'de sezon içerisinde özel sürpriz isimleri de ağırlayacak.
Sanatçı ilk sahne programına Ramazan Bayramı'nda başlayacak ve sahne programları çeşitli sürprizlerle yıl boyunca aralıksız devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burhaniye İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Tc:

Hani kürtler diyodu. Kürt kadınları vucüdünü başka erkeklere göstermes:))

7
14
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61m@m.mm@m.m:

Lan mal kendi kendine olmadık bölgenden element uydurma,isviçre doğumlu aslende konyalıdır saplama fuzuli etnik geyikler yapma denyo

yanıt14
yanıt1
AKİKO:

80 KUŞAĞI ÇOCUKLARIN ÇOCUKLUK AŞKI BEN DENİZ

16
0
yanıtYanıtla
ahmet:

hep güzel kadındı öylede kaldı maşallah

14
1
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ne güzel artık rahatça ölebiliriz,bu haberi bekliyorduk uzun zamandır...

11
2
yanıtYanıtla
koyun köpeğine benzeyen cins koyun coki:

HELAL OLSUN . EROL BÜYÜKBURÇ UN KIZINA . . NASIL DA RAHMETLİ BABASINA BENZİYOR ŞİRİN KIZ. . İSTANBUL/ŞİRİNCE DE Mİ OTURUYOR ACABA. . ?

1
12
yanıtYanıtla
ADANALI BİCİBİCİCİ:

TAŞ GİBİ HATUN MAŞALLAH. GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ BAYRAM EDİYOR SAYESİNDE.

4
4
yanıtYanıtla
DiNGiLLER:

ülkemizdeki dingil erkek ve dingil kadin sayisi astronomik rakamlara ulasmistir, , ,

8
0
yanıtYanıtla
eliff:

çok önemli sanki

5
2
yanıtYanıtla
cuneytmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir zamanlar hastaydim bu kariya

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title