Haberler

'Ben Yoruldum Hayat' Notu Bırakarak İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, bunalımda olduğu öne sürülen Ömer Ateş, "Ben yoruldum hayat, hoşçakal" notu bırakıp göğsüne dayadığı av tüfeği ile intihar etti.

SİGARA İÇMEK İÇİN DIŞARI ÇIKTI, BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

Olay, bugün saat 05.30 sıralarında Manavkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Ömer Ateş, şoförlük yaptığı ekmek fırınına gelerek çalışmaya başladı. Sabaha karşı birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla sohbet eden Ateş, sigara içmek için dışarı çıktı. Bir süre sonra silah sesini duyan arkadaşları dışarı çıktıklarında Ateş'i yerde kanlar içerisinde buldu.

"BEN YORULDUM HAYAT, HOŞÇAKALIN"

Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ateş'in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Av tüfeği ile intihar ettiği belirlenen Ateş'in cesedi savcının incelemesi ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polisin yaptığı araştırmada Ateş'in kullandığı hafif ticari aracın içinde "Ben yoruldum hayat, hoşçakalın. Ölümümden kimse sorumlu değildir" notu bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ömer Ateş Bayraklı İzmir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

oasis:

bende yoruldum bu pislik dünyadan akp den torpilden işsizlikten parasızlıktan ve bunalımdan bende az bir zaman sonra sıkarım kafama her gün ölmektense bir kerede gebermek daha iyi. . .

7
12
yanıtYanıtla
hayatın gerçeği:

yakınlarınıza ihtiyacın varmı sıkıntın varmı diye sor ve imkanınca yardımcı ol. merhumun kimbilir ne sıkıntısı vardı da ölümü seçti. yazıklar olsun bencil kafalı fani dünyanın malına parasına kapılmış insanlara

11
1
yanıtYanıtla
adanalı:

ben yoruldum hayat gelme üstüme:(

8
2
yanıtYanıtla
.:

hadi şarkıyı yasaklatalım hükümete darbe cb ye hakaret anayasal düzeni bozmaya çalışmaktan . . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title