Haberler

    Ben Senim

    Tiyatro Pera'da yeni oyun "Ben Senim"Nesrin Kazankaya'nın yazıp yönettiği, dramaturgisini Şafak Eruyar'ın, dekorunu Hazal Günal'ın, kostümünü Nilüfer Moayeri'nin, yönetmen yardımcılığı ve ışık tasarımını Zeynep Özden'in yaptığı oyunda görev alan oyuncular: Volkan Aktan, Başak Meşe, Erdinç...

    Tiyatro Pera'da yeni oyun "Ben Senim"

    Nesrin Kazankaya'nın yazıp yönettiği, dramaturgisini Şafak Eruyar'ın, dekorunu Hazal Günal'ın, kostümünü Nilüfer Moayeri'nin, yönetmen yardımcılığı ve ışık tasarımını Zeynep Özden'in yaptığı oyunda görev alan oyuncular: Volkan Aktan, Başak Meşe, Erdinç Anaz, Zeynep Özden, Gamze İpek...

    Üniversite yıllarından bu yana dostlukları süren, otuzlu yaşlarda, '80 kuşağından beş arkadaş, bir akşam yemeğinde bir araya gelirler. Her biri kariyer yapmış bu kişiler, metropol yaşamının hızı ve karmaşası içinde, mesleki başarı peşindedirler. Ancak özel yaşamlarında ve özel ilişkilerinde başarısızdırlar.

    Geceyi evinde organize eden bekar ve zengin mirasyedi Turgay; internet girişimcisi, yeni baba olmuş ve boşanmış Mert; halkla ilişkiler uzmanı, küçük oğluyla yaşayan dul Füreya; reklam sektöründe yüksek kariyer yapmış bekar Seçil; eski hocasıyla evli, mesleğini yapmayan avukat Alev... Bu beş kişi de yüksek özgüven sahibi, neşeli, olaylara ve kendilerine kısmen alaycı bakabilen, görünüşte güzel bir yaşamı olan insanlardır.

    Gösterdikleri kimlik gerçekten kendileri midir yoksa kurguladıkları bir görüntüye mi kendilerini inandırırlar? Yaşamları kendi seçimleri midir? Sıkı dostlar, ilişkilerini de kendi öz yaşamları gibi, kurguladıkları bir görüntüye mi dönüştürmüşlerdir? Yoksa tüm sorunların nedeni, yaşamın onlara kurduğu tuzaklar mıdır?

    Beş arkadaşın buluşması, içki ve yemekle, sohbet ederek, dans edip, oyunlar oynayarak, eski günleri anarak mutlu ve eğlenceli başlar. Gece ilerledikçe, sırlar, çatışkılar ortaya çıkar. Alkolün de etkisiyle geçmişin bilinmeyen, dile gelmeyen gizleri, zaafları, hesaplaşmayı kaçınılmaz kılar. Geçmişlerinden taşıdıkları travmalar, geleceğe yönelik kararlarını da biçimlendirmektedir. Kendi mutsuzluklarını dile getirirken birbirlerini de incitirler. Toplantı, ilk kez yapılan büyük bir hesaplaşmaya dönüşür. İtiraflar, suçlamalar, geçmişin ağır yükleri ve takıntılar, seks ve şiddetin gölgesinde dile gelir. Dostlar meclisi, eğlenceden hüzne, kahkahadan gözyaşına, sabahı karşılar.

    Metropolde yaşayan  beş arkadaşın yalnızlıkları, çaresizlikleri, sevgisizlikleri, hayal kırıklıkları, umutları, beklentileri, aşkları, eğlence ve hüznün iç içe geçtiği bir bahar akşamı dile gelir. Ancak yaşam bırakıldığı yerden davam etmek zorundadır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Nesrin Kazankaya Zeynep Özden Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title