Haberler

Ben Fogle İle Yaban Diyarların İnsanları, İlk Bölümüyle Bbc Earth'te!

Güncelleme:

BBC EARTH, ilk bölümü 23 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan Ben Fogle ile Yaban Diyarların İnsanları ile izleyicileri yabanıl coğrafyalarda nefes kesen bir yolculuğa çıkarıyor.

20 yıl önce çocuklarıyla birlikte Sibirya'ya göç eden bir İngiliz çiftçi, Florida'da taksicilik yaparken Filipinler'de Hindistan cevizi yetiştirmeye karar veren 'Cangıl Neil' ve diğerleri... Maceracı Ben Fogle, sıradan yaşamlarına sırtlarını dönerek uzak diyarlarda yeni bir başlangıç yapanların hikayelerini anlatıyor.

Fogle, bu akşam yayınlanacak ilk bölümde ise finans sektöründe kazandığı büyük paralardan vazgeçerek ABD'nin Georgia eyaletinde adeta Tarzan gibi yaşamaya başlayan Colbert'i ziyaret ediyor. Değeri milyon dolara yaklaşan malikanesini terk ederek doğada kendi elleriyle inşa ettiği, tuvaleti bile bulunmayan kulübede yaşamaya başlayan Colbert, yeni yaşamının en çarpıcı yanlarını Fogle ve izleyicilerle paylaşıyor.

Fogle, bu ziyareti sırasında pek çok ilginç şey de öğreniyor: Vahşi doğada ve sivrisinek saldırısı altında hayatta kalmanın yolları, mızrakla nasıl kurbağa avlandığı, bataklık suyu içmenin 'faydaları' ve Colbert'in aslında bir 'seks gurusu' olduğunun farkına varması bunlardan yalnızca birkaçı!

Türk seyircisiyle ilk kez 23 Haziran Salı akşamı saat 22.00'de buluşacak olan Ben Fogle ile Yaban Diyarların İnsanları 45'er dakikalık dört bölümden oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Florida Sibirya Bbc Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title