Haberler

'Ben Beste Yaparken Sen Daha Bebektin'

Günay'da Sahneye Çıkan Aşkın Nur Yengi, Sahneye Davet Ettiği Selami Şahin ile Düet Yaptı.

Aşkın Nur Yengi, önceki akşam Günay Restaurant'da sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, 'Hesap Ver', 'Karanfiller', 'Dokunmak İstiyorum' ve 'Hadi Git' gibi sevilen parçalarını peşpeşe seslendirdi. Bir ara seyirciye "Benim şarkılarımla aşık olan var mı?" diye soran Yengi, birçok konuğun el kaldırması üzerine "Bu çok güzel. Bana 'Sizin şarkılarınızla aşık oldum, evlendim' diyorlar hep" dedi.

'SEN GÜZELSİN, SESİN GÜZEL'

"Benim parçalarım 25 yıldır unutulmadı" diyen Yengi, "Genç şarkıcılar da unutulmayan eserler yapsın. Single diye tutturmuşlar" diye konuştu. Yengi, konserinin sonunda sahneye Selami Şahin'i davet etti. İkili, birlikte beş şarkı seslendirdi. Şahin, Yengi'ye "Sen çok güzelsin, sesin de çok güzel" diye iltifat etti. Yengi de "Yazıyor musun bana hocam?" diyerek espiriyi patlattı. İkili 'Başımın Tatlı Belası' isimli şarkıyı birlikte seslendirirken Yengi, Şahin'e "Bu şarkıyı ne zaman yapmıştınız?" diye sordu. Şahin'in yanıtı ise "Ben bunu yaptığımda, senin ağzın süt kokuyordu. 70'li yıllarda sen bebekken yaptım bu besteyi" şeklinde oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Aşkın Nur Yengi Selami Şahin Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title