Haberler

    Ben Affleck'ten Bir Gangster Filmi: Gecenin Kanunu

    'Gecenin Kanunu' (Live By Night) filmi Dennis Lehane'in aynı adlı romanından Ben Affleck tarafından senaryolaştırılıp beyaz perdeye uyarlanmış.

    'Gecenin Kanunu' (Live By Night) filmi Dennis Lehane'in aynı adlı romanından Ben Affleck tarafından senaryolaştırılıp beyaz perdeye uyarlanmış.

    Film 1920'li yıllarda suçun kol gezdiği Boston kentinde bir emniyet amirinin oğlu olan Joe'nun dürüst ve namuslu bir hayatı geride bırakarak gangsterlerin dünyasına girmesini konu alıyor. Filmin hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu olan Ben Affleck, Joe karakterini canlandırıyor.

    Affleck 'Gecenin Kanunu'nun seyircilere klasik gangster filmlerini çağrıştırmasını istemiş: "Klasik bir Hollywood gangster filmi, 30'lu, 40'lı, hatta 60'lı ve 70'li yıllarda çektikleri gibi sizi özel bir yere, farklı bir dünyaya, silahların, arabaların, şapkaların, takım elbiseli adamların ve kızların olduğu bir dünyaya götüren bir film yapmak istedim."

    Filmde güzel yıldız Siena Miller da başrolde. Miller gangsterin sevgilisi olan Emma karakterine hayat veriyor: "İnsanların 1920'li yıllarda şiddet ve ihtişamla bir nevi baştan çıktıklarını düşünüyorum. Herşeyin karanlıkta kaldığı, gizli olduğu yıllar ve benim için bir gangsterin sevgilisini, hayatta kalabilmek için çok tehlikeli bir adamın kollarında olmaktan başka hiçbir seçeneği olmayan bu kadını oynamak gerçekten büyüleyiciydi."

    'Gecenin Kanunu' (Live By Night) Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'de 13 Ocak'ta gösterime giriyor. Filmin Fransa'da 18 Ocak'ta, Türkiye'de 20 Ocak'ta ve Almanya'da da 2 Şubat'ta vizyona girmesi bekleniyor.

    Auteur:

    Tags:Gepost: 13 januari 2017

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Amerika Birleşik Devletleri Ben Affleck Miller Boston Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title