Haberler

Bem'de Hızlandırılmış Dersler Başladı

İzmir’in Buca ilçesinde, yılda bin öğrenciye ücretsiz ders desteği vermek amacıyla hizmete açılan Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde (BEM), dersler başladı.

İzmir'in Buca ilçesinde, yılda bin öğrenciye ücretsiz ders desteği vermek amacıyla hizmete açılan Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde (BEM), dersler başladı.

BUca Belediyesi tarafından ilçede "Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır" ilkesiyle, ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla hizmete açılan Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde (BEM), Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için hızlandırılmış ders programları başladı. Ücretsiz derslere katılarak hayalini kurdukları üniversitede okumak isteyen 109 öğrenci, sözel, sayısal ve eşit ağırlık sınıflarında eğitimler aldı. Öğrencilerin belirli günlerde haftada toplamda 15 saat eğitim aldığı belirtildi. Eğitim almak isteyenlerin, Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi'ne (BEM) başvuru yaparak, bu ücretsiz eğitim imkanında faydalanabileceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Nesin İzmir Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title