Haberler

Bem-Bir-Sen Tokat Şube Başkanı İşbilir Açıklaması

"Gaziosmanpaşa'da saldırıya uğrayan belediye otobüsündeki vatandaşlarımız başta olmak üzere, otobüs şoförü arkadaşımıza, itfaiyeci kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz"

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Tokat Şube Başkanı Kadir İşbilir, " Gaziosmanpaşa'da saldırıya uğrayan belediye otobüsündeki vatandaşlarımız başta olmak üzere, otobüs şoförü arkadaşımıza, itfaiyeci kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz" dedi.

İşbilir, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir grubun İETT otobüsüne molotofkokteyli attığını, yangını söndüren itfaiye aracını da ateşe verdiğini hatırlatarak, "BEM-BİR-SEN Tokat Şubesi olarak başta Gaziosmanpaşa'da saldırıya uğrayan belediye otobüsündeki vatandaşlarımız başta olmak üzere, otobüs şoförü arkadaşımıza, itfaiyeci kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Lice'de yaşanan gelişmeler bahane edilerek Türkiye'nin muhtelif yerlerinde eylem yapıldığını ifade eden İşbilir, "Şehrimizde de bir takım gruplar, türlü olayları bahane ederek gösteri yapmaya yeltenmişlerdir. Tokat halkı, bu tür tahriklere kapılmayacak ve sağduyu Allah'ın izniyle daima galip gelecektir. Buna inanıyoruz" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Gaziosmanpaşa Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title