Haberler

Bem-Bir-Sen Sivas Şubesi 5'inci Olağan Genel Kurulu

Memur-Sen Konfederasyonu’na üye Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Sivas Şube Başkanlığı’nda 5’inci olağan genel kurulu başladı.

Memur-Sen Konfederasyonu'na üye Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Sivas Şube Başkanlığı'nda 5'inci olağan genel kurulu başladı.

Bem-Bir-Sen Sivas Şube Başkanlığı 5'inci olağan genel kurul Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Ergün Göze Toplantı Salonu'nda başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Bem-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, " Sendikamız Bem-Bir-Sen göz nurumuz, el emeğimiz, alın terimiz; sendikamız dünümüz, günümüz ve yarınımızın habercisidir. Kamu çalışanları kendi hak ve kazanımlarının elde edilmesinde özelde Bem-Bir-Sen'i genelde Memur-Sen'i en doğru adres olarak görmüştür. Biz demokrasi derken darbecilerle işbirliği yapan, biz her türlü vesayete karşıyız derken paralelcilerle küresek kalkışma planlayan, biz gençlik medeniyle derken gezicilerle çocukları sokaklara iten, biz kardeşlik derken bölgede kaos olsa diyenler, biz emek hak ve adalet derken faiz lobisi ile ülkeye ayar vermeye çalışanlar, Kobani'yi bahane edip ülkeyi savaş alanına çevirenler bir kez daha kaybetmiştir. Kazanan barış ve hakkaniyet temelli yeni bir dünya mücadelesi verenler olmuştur. Bem-Bir-Sen ailesinin fertleri olarak sorumluluğumuz çok büyüktür. Kültür ve medeniyetimizin bizlere aktarılmasında ve yaşatılmasında atalarımız nasıl bir rol üslenmişse bizlerde yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmakla yükümlüyüz" dedi.

Ermenek'te yaşanan maden faciasına değinen Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, "İnşallah gerekli önlemlerin alındığı çalışma şartlarının da iyi duruma getirildiği bir Türkiye hep beraber kuracağız kurmalıyız. Bizim yıllardan beri savunduğumuz bu köle düzenini yıkacağız inşallah bugünleri yaşarken ülkemizde son 12 yıldır gelişmeleri, büyümeyi, dünyada söz sahibi olmayı, dünyanın beşten büyük olduğunu haykırmayı, Türkiye'nin tekrar bir liderle beraber yürümeye başladığı bugünlerde Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Osmanlı'da da son 200 yıl bu mücadeleyle geçti. Oradan bir Türkiye Cumhuriyeti doğdu sonuç olarak son 12 yılda yapmaya çalıştığımız milletimizi eskisi gibi dev olan bu milleti tekrar ayağa kaldırmayı 12 yıl önce ayağa kalkmaya başladı" diye konuştu.

Türkiye'yi seçimlerde yenemeyenler olduğunu söyleyen Uslu, eskisi gibi açık oy kapalı sayım olmadığını için milletin sandıkta yenilmediğini belirtti.

Bem-Bir-Sen'in kuruluşunda da bahseden Uslu, " Mecliste 550 milletvekilimizde olsa iktidar olamayacağız. Ne yapmamız lazım sivil toplum kuruluşlarında da iktidar olmamız lazım. Bunun için yola çıktık. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak, isteyen kişiler bu ülkede yetki sahibiydi 2006 yılında hep birlikte yerel yönetimlerde yetkiyi aldık. Bu yetkiyi 8 yıldır koruyoruz ve korumaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve denetim raporları okundu. Dilek ve temennilerin ardından delege üyeleri başkan adayları Mustafa Pakoğlu ve Mehmet Kaynar için oy kullanmaya başladı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Kobani Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title