Haberler

Bem-bir-sen Genel Başkanı Turbay "Hedef 1 Milyon Üye" İçin Hatay'da

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, 2016 yılı için kendilerinin 1 milyon üye hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, "2002'den bu yana ülkeyi yöneten siyasi akıl bizim de inandığımız, yaşadığımız, yaşatmak ve yaymak için çabaladığımız, çalıştığımız değerlerden meşet etmiş doğrular üzerinden faaliyetlerini yürütmüştür" dedi.

Hatay'ın Antakya ilçesinde gerçekleşen "Hedef 1 Milyon Üye" toplantısına Tarım Orman Çalışanları (TOÇ) Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildağ, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve Memur-Sen'e üye sendikaların Hatay il başkanları, il yönetimleri ve üyeler katıldı. Toplantıda konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Hatay'da güzel bir etkinlikte sendika üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi. Turbay, "2016 yılı için biz 1 milyon üye hedefiyle yola çıkıyoruz. Memur-Sen 11 hizmet kolunda Türkiye kolunda yetkilidir. 3. toplu sözleşmemizi yaptık. Bu yaptığımız sözleşmeyle memurlarımızın önemli kazanımları oldu. Sadece bizim sendikamıza üye olanlar değil, diğer sendikaya üye olanlar da bu sözleşmeden faydalanacak. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Türkiye'nin verilecek bir tek çakıl taşı dahi olmadığını belirten Turbay, şunları söyledi:

"Sakın ola bizi bize düşürmeye kalkmasınlar. Bu kardeşlik, bu birlik ve beraberlik bizim ülkemizin ve Memur-Sen ülkenin çimentosudur. Bizler hiç kimsenin etnik kökenine bakmayız, hiç kimsenin hangi ırktan, hangi mezhepten, hangi dinden olduğuna bakmayız. Memur-Sen olarak hep başardık, yine başaracağız. Hiç kırmadık, yine kırmayacağız. Herkes için kazandık, herkesin de gönlünü kazanacağız. Yeniden büyük Türkiye, adil bir dünya ideali olan ve hedefi olan büyük Memur-Sen ailesi olarak her dönem ve her zeminde ayrıştırıcı anlayışlara karşı birleştirici ve bütünleştirici olduk. Bu yolda sorumluluk almaktan asla kaçınmadık." - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memur Sen Antakya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title