Haberler

Bem-bir-sen Genel Başkanı Turbay, "Hedef 1 Milyon Üye" İçin Kilis'te

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, 2016 yılı için kendilerinin 1 milyon üye hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, 2016 yılı için kendilerinin 1 milyon üye hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Kilis Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantı sonrası bir konuşma yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye" sloganlarıyla 81 ilde sahaya indiklerini belirtti.

Turbay, çalışanlardan yana bir sendika olduklarını ifade ederek, "Memur-Sen 11 hizmet kolunda Türkiye'de yetkilidir. 3. toplu sözleşmemizi yaptık. Bu yaptığımız sözleşmeyle memurlarımızın önemli kazanımları oldu. Sadece bizim sendikamıza üye olanlar değil, diğer sendikaya üye olanlar da bu sözleşmeden faydalanacak. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Memur-Sen'in, insanlığa, barışa, huzura, kurtuluşa ulaştıracak değerli ihya hareketi olduğunu ifade eden Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Memur-Sen çağın gerekliğini red etmeyen, insanı hakikatle buluşturacak yeniden inşa hareketidir. Memur-Sen bütün zulümlere sesini yükselten bir isyan hareketidir. Bu isyan hareketinde siyasette, sivil toplum kuruluşu olarak da dünyanın neresinde olursa olsun nerede bir mazlumun sesi var, nerede bir 'ah' sesi var. İşte orada Memur-Sen ve Memur-Sen düşüncesinde siz değerli kardeşlerim, gönül erleri vardır" diye konuştu.

'28 şubatları hatırlayın, darbeleri hatırlayın, çocukların okuyamadığı günleri hatırlayın' diye sözlerini sürdüren Turbay, "Çocuklarımızın umutlarını hayallerini karartanların, sizlere bizlere neler yaptıklarını hatırlayın. Onun için asla ve asla bihaber kalamazsınız. Her dönemde her yerde ayrıştırıcı değil, daima birleştirici bütünleştirici olduk. Bu yolda sorumluluk almaktan asla ve asla kaçmayacağız. Etnik, mezhepsel, bölgesel ve ideolojik sendikacılık yerine hizmet sendikacılığı, akademik sendikacılık, toplumsal sendikacılık ve değerler sendikacılığı yapacağız" şeklinde konuştu.

Toplantıya Tarım Orman Çalışanları (TOÇ) Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Başkanı Günay Kaya, AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Hilmi Dülger, Memur-Sen Kilis Temsilcisi Bekir Şen ile Memur-Sen'e bağlı konfederasyonlar ile bağlı sendikaların Kilis temsilcileri katıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memur Sen Ak Parti Türkiye Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title