Haberler

Bem-bir-sen Genel Başkanı'ndan İstikrar Çağrısı

Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay, 1 Kasım seçimlerinde istikrarın sağlanması için bir partinin tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi.

Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay, 1 Kasım seçimlerinde istikrarın sağlanması için bir partinin tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi.

Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay, Denizli'ye gelerek sendika üyeleri ile bir araya geldi. Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kahvaltıda buluşan sendika üyelerine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de eşlik etti. Yüzlerce sendika üyesinin katıldığı kahvaltıda soruları cevaplayan Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay,Denizli'de güzel bir etkinlikte sendika üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi. Türbay, "2016 yılı için biz 1 milyon üye hedefiyle yola çıkıyoruz. Memur Sen 11 hizmet kolunda Türkiye kolunda yetkilidir. 3.toplu sözleşmemizi yaptık. Bu yaptığımız sözleşmeyle memurlarımızın önemli kazanımları oldu. Sadece bizim sendikamıza üye olanlar değil diğer sendikaya üye olanlar da bu sözleşmeden faydalanacak. Hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

1 Kasım'da yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Mürsel Türbay şunları söyledi: "Bu seçimin istikrar getirmesini diliyorum. Şu andaki kaos ortamından ülkemiz bir an önce çıkmalıdır. 7 Haziran seçimlerinden sonra kimse tek başına iktidara gelemedi. İktidara gelemeyince ülkede bir kaos oluşmaya başladı. Herkes benim kırmızı çizgim var, şartlarım var diyerek konuşmaya başladı. Biz bu konuda yapılan bu söylemleri yadırgadık. Millet koalisyonu işaret etmişti. Koalisyonun kurulması gerekirdi. Biz bu toplum içinde yaşayan herkesin kardeşlik ruhu içinde hareket etmesini istiyoruz. Benim partim iktidara gelmezse ben şunu yapmam bunu konuşmam demek doğru değil. Biz bu yüzden ülkemizin istikrarlı olmasını istiyoruz. İstikrar olursa huzur olur. İstikrar olmazsa istiklalimiz ve istikbalimiz tehlikeye girer." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Subaşıoğlu Hüseyin Gürlesin Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title