Haberler

Bem-Bir-Sen'den Köşker 'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Kocaeli il yöneticileri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i makamında ziyaret etti.

Gebze Kent Meydanı'nda bulunan makamda gerçekleştirilen ziyarete Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve yönetim kurulu üyeleri, Bem-Bir-Sen İşyeri Temsilcisi Gökay Bahçekapılı katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yeniden belediye başkanlığına aday gösterilmesi nedeniyle hayırlı olsun ve nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getiren Bem-Bir-Sen heyeti, çalışanlarına verdiği desteklerden ötürü Başkan'a teşekkür etti. Çalışanın alın hakkının alın teri kurumadan verilmesini ilke edindiklerini dile getiren Başkan Köşker, "Tüm çalışanlarıyla Gebze Belediyemiz büyük bir aile. Gebzelilerin refahı ve mutluluğu için çalışan büyük bir aile. Bu ailenin her ferdi mutlu olmalı ki; işlerini şevkle yapabilsin. Biz de bunun gayreti içindeyiz" dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title