Haberler

Bem-bir-sen'den Doğu ve Güneydoğuya Giden Yolculara Karanfil ve Çikolata

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası(BEM-BİR-SEN) Antalya Şubesi terör saldırılarına tepki göstermek ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne giden otobüsteki yolculara karanfil dağıtarak, sağduyu çağrısında bulundu.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası(BEM-BİR-SEN) Antalya Şubesi terör saldırılarına tepki göstermek ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne giden otobüsteki yolculara karanfil dağıtarak, sağduyu çağrısında bulundu.

BEM-BİR-SEN, Antalya Şehirlerarası Terminal İşletmesi'ne gelerek, son günlerde yaşanan otobüs taşlama olaylarını protesto ederken, terör saldırılarına tepki gösterdi. BEN-BİR-SEN üyeleri kardeşliği pekiştirmek amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne giden otobüsteki yolculara da karanfil ve çikolata dağıttı.

"TÜRK VE KÜRT MİLLETİ KARDEŞTİR"

Müslümanların kardeş olduğunu ve birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden BEM-BİR-SEN Antalya Şube Başkanı Adem Deveci, "Genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda 81 ilde Memur-Sene bağlı BEM-BİR-SEN olarak tüm otogarlarda doğu ve güneydoğu illerinden gelen ve giden otobüs firmalarına karanfil ve çikolata dağıtacağız. Bunu kardeşlik için yapacağız çünkü biz kardeşiz. Örgüt kalleştir ama Türk ve Kürt milleti doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyiyle biz kardeşiz. Kardeş olmamız lazım. Zaten dinimizde böyle diyor. Müslümanlar kardeştir. Bunun için birlik ve beraberliğimizi göstermek için, karanfil ve şeker dağıtıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title