Haberler

Bem-bir-sen Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısını Kınadı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, “Mübarek Ramazan ayını idrak edip milletçe bayram sevinciyle kucaklaşmayı beklediğimiz günlerde gerçekleşen ve bir kez daha hepimizi üzüntüye boğan saldırıyı lanetliyoruz.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Mübarek Ramazan ayını idrak edip milletçe bayram sevinciyle kucaklaşmayı beklediğimiz günlerde gerçekleşen ve bir kez daha hepimizi üzüntüye boğan saldırıyı lanetliyoruz. İnsanlığa dair hiçbir değerden nasibini almamış, içinde mukaddesatın en küçük kırıntısını taşımayanların ülkemizin geleceğine yönelik düzenledikleri saldırıları el birliğiyle bertaraf edilecektir" dedi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydan gelen terör saldırısını lanetledi. 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı terörist saldırısının sadece Türkiye'ye değil dünyaya yönelik yapıldığını ifade eden Turbay, ülkemizi karıştırmak isteyenlerin kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacağını söyledi. "Milletimiz sahip olduğu sağduyu ile provokasyonlara gelmeyerek, kararlı duruşunu gösterecektir" diyen Turbay şunları kaydetti:

"Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Mübarek Ramazan ayını idrak edip milletçe bayram sevinciyle kucaklaşmayı beklediğimiz günlerde gerçekleşen ve bir kez daha hepimizi üzüntüye boğan saldırıyı lanetliyoruz. İnsanlığa dair hiçbir değerden nasibini almamış, içinde mukaddesatın en küçük kırıntısını taşımayanların ülkemizin geleceğine yönelik düzenledikleri saldırıları el birliğiyle bertaraf edilecektir. Ortaya çıkarmak için çaba verdikleri korku imparatorluğu bu topraklarda hiçbir zaman intiba görmedi. Milletimiz, gerçekleştirilen kahpe saldırıda din, dil ve ırk demeden kardeşliğini bir kez daha göstererek, yapılan tüm saldırılara karşı daha da güçlenerek teröre karşı tek vücut olacaktır."

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırının sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya yönelik bir eylem olduğunu belirten Turbay, "Dünya, teröre karşı birlik olmalı ve insanlığın huzuru için mücadele vermelidir. Terör, bütün insanlığın geleceğini tehdit etmektedir. Batı kendi yarattığı terör örgütlerine karşı ortak ve net bir tavır ortaya koymalı, bu örgütlere karşı kararlı bir mücadele yürütmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle insanlıktan nasibini almamış, vicdanı duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıyı bir kez daha lanetlerken, hayatını kaybedenlere yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title