Haberler

Belören Çok Programlı Anadolu Lisesinden Örnek Davranış

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında kan bağış kampanyası düzenlendi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında kan bağış kampanyası düzenlendi.

Gölbaşı ilçesine bağlı Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Erdemli ve Başarılı Birey Projesi Kasım Ayı etkinliği, şenlik havasında geçti. Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Adıyaman Kan Merkezi müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "duyarlı ve sorumlu birey" etkinliğine, öğrenci velileri, vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. Programın oldukça başarılı ve güzel geçtiğini belirten Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Özbay, "Etkinliğimiz, proje kapsamında Kasım ayı değeri olan 'sorumluluk' bilincini kazandırmak amacıyla düzenlendi. Hedef kitlemiz aslında sadece öğrencilerimiz veya velilerimiz değil, sesimizi duyurabileceğimiz herkesti. Bu amacımıza da ulaştığımızı düşünüyorum. Yeni nesil duyarsız gibi söylentilerin doğru olmadığının ispatıydı bugünkü etkinlik. Öğrencilerimiz koşa koşa seve seve kan vermek istediler, yaşı tutmayanların üzüldüğünü görmeniz lazımdı. Vatanına milletine, ailesine, bir ağaca yahut karşı sorumluluklarının olduğunun farkına varabilmesi için biz öğretmenlere çok iş düşüyor, yorulmadan bu işi yapmamız asli görevimizdir" dedi.

Adıyaman Kan Merkezi Müdürü Sayın Özgür Kalenderoğlu'na, ekibine, Belediye Başkanı Mahmut Turan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir'e, velilere, öğretmenlere, öğrencilere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Erdemli Belören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title