Haberler

Belma Özdemir'in 'renk ve ritim' Koleksiyonu Gücünü Renklerden Alıyor

Güncelleme:

Belma Özdemir 'renk ve ritm' koleksiyonu ile Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 8. sezonunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde moda dünyası ile buluştu.


Tasarımcı Belma Özdemir'in Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 'renk ve ritm' koleksiyonunu sundu. Özdemir, koleksiyonda umudunu rengarenklikten alan; özgür ve özgün kadının, zıtlıklarla benzeşen hikayesini yorumladı. Renkli efektler, kontrast ölçekler, soyut geometrilerin yer aldığı koleksiyonda tasarımcı; silüetlerin ve detayların genel karmaşıklığını, farklı bir bakış açısı ile buluşturarak estetik ve garip bir cazibe yaratıyor.

Kadınsı detaylar ve renkli baskın kumaşlar, koleksiyonun göze çarpan ögeleri arasında yer alıyor. Koleksiyon en önemli gücünü ise farklı kumaş kombinasyonlarıyla anlamlandırılan renk oyunlarından alıyor. Renk oyunları, koleksiyonun renkler ve hikayeleriyle ifade etmeye çalıştığı kavramları anlatıyor. Somon, mor, sarı, kızıl turuncu gibi baskın tonların yanı sıra kemik ve siyah, metalik parlaklıkların kullanıldığı koleksiyonda; kruvaze tipli uzun siluetler, geniş paça pantolonlar, dar pantolonlar, biker ceket tipler, gömlek elbiseler, yelek tipliler, maksi elbiseler, maksi asimetrik etekler öne çıkıyor. Satin, silk, organza görünümlü kumaşlar, jakar ve parlaklıklar ise koleksiyonda yer alan materyaller.

SERTAB ERENER, DEFİLEYİ İZLEYENLER ARASINDAYDI

Belma Özdemir'in ilgi gören 'renk ve ritim' defilesini izleyenler arasında Sertab Erener de yer aldı. Erener, defile sonrası yaptığı açıklamada, "Belma Özdemir benim hem Eurovision, hem de Açıkhava konserlerimde giydiğim kostümleri yaptı. Defile çok güzeldi. Şimdiden gözüme kestirdiğim 4 parça var" diye konuştu.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Sertab Erener Mercedes Benz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title