Haberler

Bellona, Türkiye'nin En Büyük Mağazasını Ankara'da Açtı

Güncelleme:

Mağazalaşma atağına hız kesmeden devam eden Bellona, 747. mağazasını Ankara Etimesgut'ta açtı.

22 bin metrekare üzerine kurulan, " Türkiye'nin en büyük mobilya mağazası"nın açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, " Bellona'nın Ankara'daki 45'inci, toplamda 747'nci mağazasını açtık. Bu yıl Türkiye'de 40 mağaza daha açmayı hedefliyoruz. Genç, dinamik ve tasarım odaklı markamız Bellona ile sadece Türkiye'de değil; dünyanın önemli pazarlarındaki yaygınlığımızı da artırıyoruz" dedi. Organizasyon bünyesinde Bellona'nın marka yüzü Şevval Sam da açılışa katılarak, albümünü imzaladı.

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, mağazalaşma atağını sürdürüyor. 22 bin metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en büyük mobilya mağazası olma özelliğini taşıyan Ankara Etimesgut Bellona mağazası, 14 Haziran 2014 Cumartesi günü Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak'ın katılımıyla açıldı.

"Bu yıl Bellona markamızla 40 yeni mağaza daha açmayı hedefliyoruz"

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bellona olarak sektörde hızlı büyümelerini sürdürdüklerini belirterek, "Bugün Ankara'da 45'inci, toplamda 747'nci mağazamızı açtık. Bu mağazanın bizim için önemi ise Türkiye'nin en büyük mobilya mağazası olması. 22 bin metrekare üzerine kurulan mağazamızda bir evin ihtiyacı olan her şeyi bulmak mümkün. Bu yıl Bellona markamızla 40 yeni mağaza daha açmayı hedefliyoruz. Yılsonuna kadar Ankara genelinde ise 2 mağazamız daha faaliyete girecek" dedi.

Mustafa Boydak: "Açılan yeni mağazalar ile 350 kişilik yeni istihdam sağlayacağız"

Bellona markasıyla bu yıl yüzde 15 oranında büyüme hedeflediklerini belirten Mustafa Boydak, "Bugün açtığımız Ankara mağazamız 15 milyon TL'lik bir yatırımla faaliyete geçti. 2014 sonuna kadar diğer yeni açılacak mağazalarımızla 40 milyon TL'lik yatırım yapmayı hedefliyoruz. Tüm bu yatırımlar ve yeni mağazalarımızla 350 kişilik yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bellona'nın marka yüzü Şevval Sam da açılışa özel olarak albüm imzaladı. Katılımcılar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Şevval Sam, hayranlarıyla buluştu ve keyifli dakikalar yaşandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Boydak Türkiye Bellona Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (3)

Abdülkerim uzuntas:

Ankara nin büyük bellona mağazasının adı ned

0
0
yanıtYanıtla
Abdülkerim uzuntas:

Bellona 20 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz ve yeni koltuk takımı almayı düşünüyoruz bize yardımcı olursanız çok memnun oluruz,

0
0
yanıtYanıtla
Abdülkerim UZUNTAŞ:

Ankaranin en büyük bellona mağazası burasımı dır,?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title