Haberler

Bellona, Agü Spor'a Sponsor Oldu

Bellona, AGÜ Spor'a sponsor olduBilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından AGÜ Spor ile Boydak Holding bünyesinde bulunan Bellona firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Bellona, AGÜ Spor'a sponsor oldu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından AGÜ Spor ile Boydak Holding bünyesinde bulunan Bellona firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Yapılan protokol sonucu takımın yeni adı Bellona AGÜ Spor oldu.

Bellona Mağazası'nda yapılan imza töreninde Boydak Holding Pazarlama ve Reklam Koordinatörü Bilal Uyanık ile AGÜ Spor Başkanı Ömer Yağmur sponsorluk sözleşmesini imzaladı. Yapılan toplantıda konuşan Boydak Holding Pazarlama ve Reklam Koordinatörü Bilal Uyanık, AGÜ Kadın Basketbol takımının Kayseri'nin sosyal yaşamına ve Türkiye'de kadınların spora teşvik edilmesinde önemli bir misyon üstlendiğini söyledi. Uyanık, şöyle dedi Bu takıma destek olmaktan çok mutluyuz. Bayanların en beğendiği lider mobilya markası olan Bellona'nın bu sponsorluğu ve Türkiye'deki kadın kulüplerine destek için de binek teşkil edeceğine inanıyoruz.

AGÜ Spor Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Bellona markasının ismini kadın savaş tanrısının adından aldığını belirterek, Tam da bize uyan bir anlamı var. Takımımız iki kez Avrupa'da final ve geçen sene ligde final oynadı. Savaşan ve başarı isteyen bir kadın spor kulübüne yakışır bir sponsor bulduk. Şimdi onların da desteği ile daha iyi yerlere geleceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Boydak Holding Bilyoner Türkiye Bellona Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title