Haberler

Belko'nun Kömür Satışlarına Başvurular Başladı

BELKO, Altındağ'da 4, Mamak'ta 3, Keçiören, Yenimahalle, Sincan, Çankaya, Gölbaşı, Çubuk'ta birer olmak üzere toplam 13 perakende satış deposundan satış yapacak.

BELKO, Altındağ'da 4, Mamak'ta 3, Keçiören, Yenimahalle, Sincan, Çankaya, Gölbaşı, Çubuk'ta birer olmak üzere toplam 13 perakende satış deposundan satış yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, başkentte Güney Afrika ithal kömür satışı yapan BELKO, Kızılay Metro İstasyonu'nda bulunan BELKO Kömür Satış Bürosu aracılığıyla başvuruları almaya başladı.

Çevre dostu ithal parça kömürün tonu 25 kiloluk torbalarda peşin 570 TL, kredi kartına ise 5 taksitle 595TL'den satışa sunulacak.

Ankaralılar 24 saat açık olan 211 06 00 "Alo Kömür" hattı ve ücretsiz 0 800 314 53 14 numaralı telefonlardan, 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi verebilecek.

Kömürün uygun fiyatlı olması ve taksitle ödeme kolaylığı nedeniyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten BELKO yetkilileri, dar gelirlilere dağıtılan kömürün de kükürt oranı düşük, kalori oranı yüksek Güney Afrika orijinli ithal BELKO kömürü olduğunu ifade etti.

Kömürle ilgili tüm ölçüm ve kalite kontrolünün de yapıldığına dikkat çeken yetkililer, BELKO'nun kaliteli kömürü vatandaşa en uygun fiyatla sattığına vurgu yaparak, Ankara'da kömür satma izninin, Ankara Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'nce verildiğini hatırlattı.

Vatandaşları, sahte BELKO torbalarıyla satış yapan kaçak kömür satıcılarına karşı uyaran yetkililer, mağduriyet yaşanmaması için şüpheli kömür satıcılarının ve şikayetlerin "153 Mavi Masa"ya bildirilmesini istedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yenimahalle Altındağ Keçiören Mamak Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (3)

Yavuz kamalı:

Çok güzel bir uygulama devletim kazansın diye 10 torba kömür alayım dedim telefonlara bakan yok

0
0
yanıtYanıtla
Yavuz kamalı:

Çok güzel bir uygulama

0
0
yanıtYanıtla
Yusuf Bolakar:

Gölbaşı belefiyesinden Belkodan. 20 torba kömür almakistiyorum ne yapmam lazım teşekkür ederim ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title