Haberler

Belediyespor, Kocaeli Birlikspor Hazırlığında

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Kocaelibirlikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Kocaelibirlikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Cuma günü sahasında oynadığı maçta güçlü rakibi Göztepe'yi 2 – 0 mağlup eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da yüzler gülüyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir yaptığı açıklamada, "Sahamızda oynadığımız Göztepe maçı bizim için fazlasıyla önemliydi. Kazanmamız gereken bir maçtı. Öylede oldu, maçın 90 dakikası boyunca sahada kazanmak düşünen taraf bizdik. Penaltıdan gol attık, normal gol attık. Kalecimiz penaltı kurtardı. Maça çok iyi adapte olmuştuk. Futbolcularımı sergiledikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Maçın 90 dakikası boyunca da desteklerini bizden esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Kocaeli Birlikspor maçımız var antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız maçtan en iyi sonuçla dönmenin planlarını yapıyoruz" dedi.


Yapılan İdmana Yeşil - Kırmızılı futbolcular büyük moralle başladılar. Koşu ve kültürfizik hareketleri sonrasında teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title