Haberler

Belediyespor'da İç Transfer Atağı

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyespor iç transferde 6 futbolcusuyla sözleşme yenilerken, iki futbolcu ile yollarını ayırdı.

2014 - 2015 sezonunda 2.Lig Kırmızı grup'ta mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor iç transferlerde sporcular ile görüşmelere başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımı iç transferlerde Kaleci Levent Taşkın, Ozan Solak, Ali Kurt, Barış Ataş, Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin ile anlaşırken, önümüzdeki günlerde kalan diğer iç transferler ile görüşmelere devam edecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımı Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, yapmış olduğu açıklamada, önümüzdeki sezon için iç ve dış transfer çalışmalarını çok hızlı ve temkinli davrandıklarını belirterek, "Çekilen kurada çok zor bir grupta mücadele edeceğiz. Bundan dolayı transferler çalışmalarında nokta yerleri dolduracağız.

CANER ERDOĞAN İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Öte yandan dış transferlerde ise Büyükşehir Belediyesispor, eski futbolcularından Pendikspor'un orta saha oyuncusu Caner Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak anlaşmaya varıldı. Ayrıca 2013 - 2014 sezonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor orta saha oyuncu Semavi Özgür ve kaleci Volkan Tercan'la kulüp yöneticilerinin yaptığı görüşmelerde, bu iki futbolcunun sözleşmeleri karşılıklı olarak fes edildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Levent Taşkın Diyarbakır Ali Kurt Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title