Haberler

Belediyenin Lale Soğanı Satışı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Lale Yarışması Nedeniyle Satışa Sunduğu 100 Bin Lale Soğanının Tamamının Satıldığı Bildirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin lale yarışması nedeniyle satışa sunduğu 100 bin lale soğanının tamamının satıldığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, gelecek yıl düzenlenecek lale yarışması nedeniyle şehrin 14 ayrı noktasında lale soğanlarının satışa sunulduğu ifade edildi.

Belsa Plaza, Fevziye Camisi önü ve Cumhuriyet Parkı ile 11 ilçe merkezinde satış stantlarının kurulduğunun belirtildiği açıklamada, beşerli lale soğanı paketinin 1, onarlı lale soğan paketinin ise 2 TL'den satışa sunulduğu kaydedildi.

Açıklama, şöyle devam etti:

'Kentin 14 farklı noktasında satışa sunulan lale soğanları, geçen yıl olduğu gibi sarı, kırmızı, turuncu, beyaz, pembe ve siyah renklerden oluşuyor. Yarışmacılar 4. Lale Festivali'nin bir parçası olan yarışmaya saksıda yetiştirdikleri lalelerle katılacaklar. Birinciye bin 500 lira, ikinciye bin lira, üçüncüye 750 lira, dördüncüye 500 lira, beşinciye 400 lira, 150 mansiyona da 100'er lira para ödülü verilecek. Ödül töreni Sekapark'ta aynı gün yapılacak'

(MY-TE-MHD) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title