Haberler

Belediyenin Araçlarına Göz Diken Hırsızlar Başkana Yakalandı

Fethiye'ye bağlı Karadere Belde Belediyesi araç parkına girerek belediyeye ait araçların mazotunu çalmaya çalışan hırsızlar, belediye başkanı tarafından suçüstü yakalandı. Başkanın etkisiz hale getirdiği iki şüpheli, linçten zor kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre; dün akşam saat 22.00 sıralarında Karadere Belediyesi'ne ait araç parkına giren iki hırsız Karadere Belediyesi'ne ait 48 F 6789 ve 48 HL 901 plakalı araçlardan hortumla akaryakıt çekerken Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından suçüstü yakalandı. Belediye Başkanını karşılarında gören iki hırsızdan Esenköy nüfusuna kayıtlı ve 22 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı öğrenilen A.A. kaçarken, Karaçulha nüfusuna kayıtlı diğer hırsız A. A ise Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından yakalanıp etkisiz hale getirildi. Bu sırada sesleri duyan köylüler de olay yerine gelerek belediyeye ait mazotu çalmak isteyen hırsızı linç etmek isteyince de belediye başkanı buna engel oldu. Köylülerden diğer bir grup ise kaçan hırsızın peşine düştü ancak, gece karanlığında ormanlık alana kaçan hırsız tüm aramalara rağmen yakalanamadı. 22 ayrı suçtan sabıkası olan hırsız, Eşen jandarmasına bağlı ekiplerce gece boyu aranmasına rağmen bulunamadı.

Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz yıl içinde de belediyelerine ait araçlardan mazot hırsızlığı yapıldığını belirterek, "Bir ev ziyaretine gitmiştim orada bir telefon görüşmesi için dışarı çıktım. Ben tam o sırada bir araba geçerken arkasında iki kişinin olduğunu fark ettim. Ayak kısımlarını gördüm. Ben ters istikamete gidince bunlar arkaya gizlendi. Ben dönünce bunlar öbür tarafa gitti. Araca yönelince ben şüphelendim tabi. Bunu kovalayınca diğeri ormanlık alana kaçtı gitti. Öbürünü aracıyla bidonlarla birlikte yakaladık. Bu milli servet belediyede herkesin hakkı hukuku var. Bunlar hak ettiği cezayı alması lazım. Ondan sonra karakol komutanımızı aradım. Allah razı olsun anında geldi suçluyu teslim ettik. Vatandaşlar linç edecekti zor kurtardım ellerinden. Adliyede gerekli cezayı alırlar ve vatandaşlar da bu hırsızlardan kurtulur" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Otgöz Karadere Esenköy Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title