Haberler

Belediyelerin Sosyal Medyada Mizah Yarışı

Adana’da Seyhan Belediyesi’nin sosyal medyada ’güneşe ateş etmeyin’ uyarısının ardından Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı “Adana sıcağına kalp dayanmıyor.

Adana'da Seyhan Belediyesi'nin sosyal medyada 'güneşe ateş etmeyin' uyarısının ardından Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı "Adana sıcağına kalp dayanmıyor. Adana yazısındaki kalbi söküp sevdiği kişiye götüren arkadaş online mi?" şeklindeki paylaşım fenomen oldu.

Sosyal medyanın hızla yayılmasıyla vatandaşlarla bire bir iletişime geçen belediye ve kurumların sosyal medya büroları, popüler mizahı da yoğun olarak kullanmaya başladı.

Akımı Kadıköy Belediyesi başlattı

İstanbul'daki Kadıköy Belediyesi'nin başlattığı bu girişim, kurumsal bir akım haline geldi.

Adana'da ise bu akıma uyan ilk belediye, Seyhan Belediyesi oldu. Havaların ısınması nedeniyle geçtiğimiz ay "Yaniyürük. Vatandaşlarımıza gerekmedikçe 11: 00-16: 00 arasında dışarı çıkmamalarını, kanala girip çimmelerini ve güneşe ateş etmemelerini önemle rica ederiz" paylaşımlar yapan Seyhan Belediyesi, ülke çapında günlerce konuşuldu.

"Adana sıcağına kalp dayanmıyor"

Seyhan Nehri kıyısındaki "Adana" yazılı platformda yer alan 'kalp' işaretinin geçtiğimiz günlerde kaybolması da birkaç gündür sosyal medyada fenomen haline geldi. Yapılan yüzlerce espriye Adana Büyükşehir Belediyesi de katıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin, "Adana sıcağına kalp dayanmıyor" başlığıyla dikkat çeken "Adana yazısındaki kalbi söküp sevdiği kişiye götüren arkadaş online mi?" ifadeleri sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce kez paylaşıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Belediyesi Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title