Haberler

Belediyeden Yol Düzenleme ve Temizlik Çalışması

Hakkari Belediyesi altyapı çalışmaları esnasında tahrip olan yollarda geçici suretle düzenleme ve temizlik çalışması başlattı.

Hakkari Belediyesi altyapı çalışmaları esnasında tahrip olan yollarda geçici suretle düzenleme ve temizlik çalışması başlattı.

Kent merkezinde başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında şehrin yenilenen kanalizasyon, yağmursuyu ve drenaj hattı sırasında tahrip olan yolların araç trafiğine oluşturduğu aksaklığı ve vatandaşlara verdiği rahatsızlığı önlemek için belediye ekipleri geçici düzenleme ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Bu kapsamda kentin Biçer Mahallesi'nin kanalizasyon, yağmursuyu ve drenaj hattının kazı ve döşeme inşaatı tamamlandıktan sonra Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, tahrip olan yollarda düzenleme, temizlik ve yıkama çalışması yaptı.

Gerçekleştirilen çalışmaları belediye eş başkan vekilleri Fatma Yıldız ve Şaban Alkan yerinde denetleyerek, çalışmalar nedeniyle vatandaşlara verilen rahatsızlığın tüm çalışmaların tamamlanıncaya kadar en asgari düzeye indirilmesi için çalıştıklarını belirtip, vatandaşların bu konuda belediyeye destek olmalarını istediler. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title