Haberler

Belediyeden Vatandaşlara Doğum Günü Sürprizi

Osmangazi Belediyesi, işlem yapmak için belediyeye gelen vatandaşlara sürpriz yapıyor.

Osmangazi Belediyesi, işlem yapmak için belediyeye gelen vatandaşlara sürpriz yapıyor. Belediyeye gelen vatandaşlar arasında doğum günü olduğu tespit edilenler, çıkışta hediye ile uğurlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'ne işlem için gelen vatandaşlar girişte güvenlik maksadıyla kimlik bilgilerine bakılarak kayıt ediliyor. Vatandaşların doğum tarihlerini de kayıt eden belediye görevlileri, doğum gününde belediyeye geldiğini tespit ettikleri vatandaşları çıkışta hediye ile uğurluyor. Osmangazi Belediyesi'nin bu yeni uygulamasının ilk talihlisi Ömer Ece isimli vatandaş oldu. 34 yaşına giren Ömer Ece'nin doğum günü Osmangazi Belediyesi tarafından kutlanırken, hediyesini alan vatandaş büyük mutluluk yaşadı.

Belediye personelinin doğum günü sürprizi karşısında şaşkınlık yaşayan Ömer Ece, "Osmangazi Belediyesi'ni böyle güzel bir uygulama başlattığı için tebrik ederim. İşlemimi yapıp belediye binasından ayrılacağım sırada memur arkadaşların doğum günümü kutlamasıyla büyük bir şaşkınlık yaşadım. Acaba doğum günüm olduğunu nereden biliyorlar diye merak ederken, verilen hediye ile şaşkınlığım daha da arttı. Unutamayacağım bir sürpriz oldu. Herkese çok teşekkür ederim" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title