Haberler

Şanlıurfa Belediyesinden Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı

Güncelleme:

Şanlıurfa Belediyesi, 4 tekerlekli sandalye ve 1 motorlu engelli aracını ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin engellilere destek amacıyla 2014 yılı içerisinde 45 tekerlekli sandalye ve 1 motorlu engelli aracı hibe ettiği bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in talimatıyla alınan 4 tekerlekli sandalye ve 1 motorlu engelli aracı düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Hizmet Binası önünde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, sosyal belediyecilik anlamında, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, Başkan Güvenç'in engelliler konusunda çok hassas olduğunu ifade etti.

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak adına her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade eden Kırıkçı, "2014 yılı içerisinde Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu'nun da katkılarıyla aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 45 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıttık. Bu kapsamda bugün 5 engelli kardeşimizin araç ihtiyacını karşılıyoruz. Onlara özgü hazırlanan bu araçlarla ömürlerinin bundan sonra kalan yaşamlarını daha da kolay geçirmelerini temenni ediyoruz" dedi.

Engelli babası Sinan Takıl ise tekerlekli sandalye için ailesi adına Başkan Güvenç ve ekibine teşekkür etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title