Haberler

Belediyeden Amatör Takımlara Malzeme Yardımı

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi 2'nci Amatör kümede mücadele eden takımlara malzeme yardımında bulundu. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan tarafından verilen malzemeler kulüp temsilcilerine teslim edildi.

Malzeme yardımı alan 2'nci amatör küme takımları Avşarspor, Selvilitepespor, Çatalköprüspor, Kasabaspor, 14 Yıldız Spor kulüplerine forma, eşorfman, krampon ve 10 adet maç topu verilirken, Turgutlu Muay Thai Team Kulübüne 20 adet eşorfman ve 20 adet tişört verildi. Öte yandan İhsan Erturgut Orta Okulu Voleybol takımına 14 adet salon ayakkabı verildi.

"DESTEKTE BULUNUYORUZ"

Turgutlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan malzeme destek töreninde her türlü sportif faaliyetin destekçisi olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Biz bu yardımları sürekli yapıyoruz ve amatör kulüplerimize sahip çıkıyoruz. Geçtiğimiz Ekim ayında 1'nci amatör kümede mücadele eden takımlarımıza da aynı desteği sağladık. Öte yandan hangi branş olursa olsun okul takımlarında dereceye giren okullarımıza destekte bulunduk. Spora ve sporcuya karşı belediyemiz her zaman özenle yaklaşmıştır ve bu böyle devam edecektir" dedi. Malzemelerini alan kulüpler ve okul takımı, Orhan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, voleybolda il şampiyonu olan İhsan Erturgut Orta Okulu öğrencilerine "Bölge şampiyonasında sizden başarı bekliyoruz" dedi.

TURGUTLUSPOR AÇIKLAMASI

Malzeme dağıtım töreninde Turgutluspor ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Serhat Orhan, üç haftada yedi puan toplayan Turgutluspor'u tebrik ederek " Turgutlu'nun gururu Turgutlusporumuz üç haftada yedi puan topladı. Kötü gidişat nedeniyle beni biraz üzseler de aldıkları her puan ve galibiyet beni çok mutlu ediyor. Önümüzdeki 3 haftalık periyotta 9 puan toplarsak yeniden play off için iddialı konuma geliriz" diye konuştu.

"AĞZIMI AÇTIRMAYIN"

Turgutluspor ile ilgili açıklamalara devam eden Serhat Orhan, Turgutluspor alt yapısından yetişerek Manisaspor forması giyen İsmail Köse ve Ümit Yasin Arslan'dan övgüyle bahsetti. Orhan şöyle konuştu: "İki oyuncumuz bu hafta ilk 11'de sahada yer aldılar. Bu görüntü beni çok mutlu etti. İsmail Köse iki asist yaptı. Bu oyuncularımızın yetiştiği yer Turgutluspor alt yapısıdır. Bu da bizim iyi işler yaptığımız gösteriyor. Biz İsmail Köse'den ciddi rakamlar kazandık. Bu oyuncularımızı satışlarından Turgutluspor yine para kazanacak. İsmail Köse'nin satışından yüzde 25 ve Ümit Yasin'in satışından yüzde 50 para alacağız. Bu da Turgutluspor yok paraya oyuncu satıyor diyenlere cevabımız olsun. Bizim Turgutluspor'da emeğimiz çok diyenler 10 yıldır maça gelmiyorlar. Biz olmasaydık bu takım amatör kümedeydi diyenler benim ağzımı açtırmayın. O dönemde neler olduğunu ben iyi biliyorum. Biz Turgutluspor'u siyasete alet etmedik, şimdi de siyasete alet etmeye çalışmasınlar. Turgutluspor ile ilgili kimin ne projesi varsa gelsinler, Turgutluspor'un kapısı herkese sonuna kadar açıktır." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Serhat Orhan Turgutluspor İsmail Köse Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title