Haberler

Belediyede Vatandaşlarla Bayramlaşma

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle belediye hizmet binasında bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Ordu Milletveki Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve vatandaşlar katıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle belediye hizmet binasında bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Ordu Milletveki Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan vatandaşların bayramlarını kutlayarak, bir güzellik içerisinde Ramazan ayını idrak ettiklerini belirterek, "Rabbim cümle ümmeti Muhammed için hepimize hayırlı eylesin. Son yılların en yağışlı yaz mevsimini yaşıyoruz. Havalar sürekli yağışlı gittiği için programımızın biraz gerisindeyiz ama yaz mevsiminde işimiz hiç bitmeyecek. Şu anda Büyükşehir Belediyemizin şimdiki yeni mahalleler için programını alıp ihalesine yaptığı yol yatırım bedeli 25 trilyon. Bu daha önceki Özel İdare ve Köydes rakamlarına göre bir yıllık bütçeleri 5 trilyondu yani şimdi 5 katı. Biz seçimde yatırımların iki üç katı daha fazla olacağını söylemiştik eksik söylemişiz. Çok şükür daha ilk senesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Başkanlığında daha ilk yılında 5 katı daha fazla miktarda yatırım programlanmış durumda dolayısıyla sabır göstereceğiz ve inşallah güzelliklere kavuşacağız. Ben Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bütün ekibine çok teşekkür ediyorum. Bunlar hayata geçtiğinde Büyükşehir nimetlerini inşallah hep birlikte göreceğiz, Büyükşehir bizim için gerçekten büyük bir fırsat ve nimet buna yürekten inanıyorum. Büyükşehir Belediyemizin şu anda sadece Fatsa'da ihalesini yaptığı, ihaleye çıktığı ve ihale aşamasına getirdiği yatırım ise 65 trilyon. Bu benim çıkardığım rakamlar. Kaldı ki Sayın Başkanımızın başka yatırım programları da var çok güzel günler bizleri bekliyor. İnşallah ben bu vesile ile bir kez daha bayramınızı tebrik ediyorum." dedi.

"ADAPTASYON SÜRECİNİ ÇABUK ATLATTIK"

Bayramlaşma töreninde ikinci konuşmayı yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise plan ve projeleri uygulamaya koyduklarını ifade ederek, "Belediyeler Birliği'nin verileri ile konuşacak olursak Büyükşehir olan illerdeki hizmet ağının yüzde 88'i Büyükşehir tarafından yapılır. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçemiz nüfus yoğunluğu ile bizim üç büyük ilçemiz. Büyükşehir olduktan sonra biraz adaptasyon sıkıntısı yaşadık. Biz bu süreçten kurtulabilmek için ilçelerimizin nüfus verilerine göre rapor hazırladık ve Cumhurbaşkanlığımıza verdiğimiz raporda Fatsa ilçemizin ismi de var. Fatsa Belediyemiz bu adaptasyon sürecini çok kısa bir sürede tamamladı bizde toparladık ve artık plan ve programlarımız hızla devam"diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ise, 7 Haziran seçimlerindeki sonuçların bir başarısızlık olmadığını ifade ederek, "Biz 3 Kasım 2002 ruhunu yeniden ele alarak kaldığımız yerden devam etmek zorundayız. Görünen o ki Türkiye'nin AK Parti'ye ciddi anlamda ihtiyacı var. Şu anda bir süreç devam ediyor. Ülkemizin komşuları perişan haldeyken bizim huzur içerisinde olmamız bir başarıdır" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Çanak Ak Parti Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title