Haberler

Belediyede Öncelik Centilmenlik

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda G Grubu'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray 23 Aralık Salı akşamı saat 17.00'de Diyarbakır Atatürk Stadı'nda örnek bir futbol ortaya koymaya hazırlanıyor.


Zorlu rakibe rağmen maçı almak için günlük çalışmalarını sürdürürken kaleci Levent Taşkın, "Oynayacağımız maç bizim için çok önemli. İstiyoruz ki maçı kazanalım" dedi.

Kaleci Levent Taşkın "Diğer maçlar bizim için nasıl önemliyse Galatasaray maçı da bizim için o kadar önemli. Yıllardan sonra ilk defa büyük bir takım Diyarbakır'a gelecek. İnşallah güzel bir oyunla Diyarbakırlılara sportmence bir maç izlettireceğiz. Galip de gelirsek süper olur" diye konuştu. "Kupa maçında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diyen kaleci Levent Taşkın, gönlünden geçeni "İnşallah maç 1-0 olsun, bizim olsun" şeklinde özetledi.

Kaptan Şehmuz Özer: Elimizden Geleni Yaparız

Takım kaptanı Şehmuz Özer ise Galatasaray'ın 3 büyük takımlardan bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, "Tabi ki bizim için zor olacak. Her maça tabi puan için çıkıyoruz. İnşallah bütün arkadaşlarım bu maç için elinden geleni yapar, istediğimiz sonuçları alırız, yolumuza devam ederiz" dedi. Kaptan Şehmuz Özer, maçın sonucu için kimse bilemeyeceği yorumunu yaparken, maçı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Demirbakan: Biz Kendi Oyunumuzu Oynarız


Futbolcu Barış Ataş da "Ziraat Türkiye Kupasında gitmek istediğimizi yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah Diyarbakır ve Kürt halkına iyi bir maç izletiriz" dileğinde bulundu. Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise Galatasaray ve Eskişehirspor takımlarından birini saf dışı bırakarak diğer gruba geçmeyi umut ettiğini söyledi. Oyuncuların hazırlıklarına normal olarak sürdürdüğünü ifade eden Demirbakan, "Biz hep kendi oyunumuzu oynarız. Rakiplerle ilgili analizler yapamayız. Bizim futboldaki hedefimiz kendimiz neler yapabiliriz. Rakiplerimizin yapacakları bizi fazla ilgilendirmiyor" dedi. Demirbakan, "Zaten kendi yapacakları defansif ya da ofansif baktığımız zaman rakibin bütün önlemlerini almış oluyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Galatasaray Diyarbakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title