Haberler

Belediye Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Toplamda 8 bin kilometrelik yol ağına sahip olan Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi'nin yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler; Akçakale İstasyon Caddesi'nde 6 bin metre kare kilit parke taş döşerken, Hayvan Pazarında da bağlantı yollarını yaparak Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sıkça kullanacağı bu bölgede iyileştirme çalışması yapıldı.

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü yolunda bakım ve onarım çalışmasıyla yeni bağlantı yolunu yapan ekipler, şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye İlçesine bağlı Olukyanı ve Yaykılıç Mahallelerinde de 6 metre genişliğinde 2 bin 800 metre uzunluğunda yeni yolları yapıp vatandaşların hizmetine sunan belediye ekipleri; Zeytinlik, Germüş Dağ Eteğine bağlı Mıcıt ve Melo Mezralarının yol ağını da içine alan çalışmalarla birlikte 7 metre genişliğinde 10 bin metre uzunluğunda yeni bir yolu da yaparak hizmete açtı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ise şehir merkezinde ve mahalleye dönüşen köylerde her gün kilometrelerce uzunluğunda yol yapımını devam ettirirken, bozulmuş ve eksikliği olan yollarında iyileştirme çalışmalarını yapıyor.

BAŞKAN GÜVENÇ'E TEŞEKKÜR

Şanlıurfa'nın, Büyükşehir olmasından sonra köylerinde çalışmaların sürdüğünü belirten Olukyanı Mahalle Muhtarı Osman Kaya, "Köyümüz, Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasından dollayı artık bir mahalle. Bu yüzden Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'e yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Dağ Eteği Köyü Muhtarı Hasan Ertem de, "Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bu hizmetlerden dolayı çok müteşekkiriz. Belediye Başkanımıza ve Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi, tozdan ve topraktan kurtardılar. Şu anda kaplama asfalt yapılıyor. Çalışmalarının devamını diliyoruz." dedi.

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel de çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet'in kurulmasından bu yana yollarının asfalt yüzü görmediklerini yollarının yapımını sağlayan Başkan Güvenç'e teşekkür etti.

Hiçbir ayrım yapmadan şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Ekipleri, Şanlıurfa'nın tüm köy yollarını en rahat ve modern bir hale getirmek için gece gündüz aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Harran Üniversitesi Kurban Bayramı Şanlıurfa Akçakale Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title