Haberler

Belediye Tiyatro Topluluğu Yeni Yetenekler Arıyor

Turgutlu Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ekibine katacak yetenekler için drama kurslarına başlıyor.

Sahne sanatlarında kendine güvenen 16 yaş ve üzeri Turgutlulu'nun katılımına açık olan kurslar kapsamında drama eğitimleri verilerek yeni yeteneklerin keşfedilmesine fırsat tanınacak.

Turgutlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde, Alpay Erdoğmuş genel sanat yönetmenliğinde başarılı bir sezon geçiren Tiyatro Topluluğu, tiyatroya yeteneği olan Turgutlulular'ı ekibine katmak için drama kurslarına başlıyor. Kurulduğu günden bu yana hem yetişkin hem de çocuk oyunlarıyla tiyatro severlerden tam not alan Tiyatro Topluluğu, drama kurslarıyla yeni yeteneklerin ekibe katılımını sağlayacak. Tiyatro sanatını sevdirmesinin yanı sıra kendine güveni olan Turgutlulu'nun yeteneklerini ortaya çıkarmasına fırsat tanıyacak Drama Dersleri için kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyenler, 8 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasında şahsen Çözüm Masası'na başvurabilecekler.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgutlu Belediyesi Erdoğmuş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title