Haberler

Belediye Personeline İş Güvenliği Semineri Verildi

Burhaniye Belediyesi çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği ile iş kazaları gibi konularda seminer verdi.

Burhaniye Belediyesi çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği ile iş kazaları gibi konularda seminer verdi.

Burhaniye Belediyesi'nin meclis salonunda düzenlenen seminere Belediye'de çalışan memur, işçi ve şirket personellerinin hepsi katıldı. 4 seans olarak personellerin bölüm bölüm girdikleri seminerde, belediye personeline genel iş güvenliği kuralları, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında bilgiler verildi.

Bir seansın yaklaşık bir buçuk saat sürdüğü seminerde, belediye personeline, iş güvenliğini sağlamaları konusunda görsel sunum da gerçekleştirildi. İş sağlığı ve güvenliği eğitiminin amacının kaza ve hastalık şeklinde ortaya çıkan tehlikelerden çalışanları korumak, olduğu vurgulandı. Çalışanların mutluluğunu temin etmek, işletme güvenliği ve üretim güvenliğinin konuları yanı sıra eğitimde çalışma mevzuatı, işyeri temizliği ve düzeni, iş takımlarının güvenli kullanımı, iş kazası ve meslek hastalıklarının hukuki sonuçları, biyolojik ve sosyal risk etmenleri; kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, ilk yardım, güvenlik ve sağlık işaretleri, tahliye ve kurtarma gibi konularda da bilgi verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title