Haberler

Belediye Personeli Yangın Konusunda Bilgilendirildi

Görele Belediyesi itfaiye ve iş güvenliği ekiplerince belediye ve İŞKUR personeline yangın güvenliği eğitimi verildi.

Görele Belediyesi itfaiye ve iş güvenliği ekiplerince belediye ve İŞKUR personeline yangın güvenliği eğitimi verildi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde verilen eğitim öncesi işçilere, sağlık ekiplerince işe giriş muayenesi yapıldı. Muayenenin ardından Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli Halil Kayhan ve Turgut Alkan tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda uygulamalı yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitime, belediye ve İŞKUR işçilerinin yanı sıra Görele Belediye Başkanı Tolga Erener de katıldı.

Katılımcılara yanma, elektrik ve gaz kaçaklarına acil müdahale ile uygulamalı yangın söndürme eğitimleri verildi. Personel, denetimli şekilde LPG tüpü ile çıkarılan yangını pratik şekilde söndürdü.

Görele Belediye Başkanı Erener, olası bir felaket durumunda, koordineli ve bilinçli şekilde anında müdahale kabiliyetlerini artırmak için belediye personelinin bilinçlendirildiğini belirterek, "Katkılarından dolayı Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli başta olmak üzere emeği geçen tüm ilgililere teşekkür ediyorum" dedi. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Ali Yücel Giresun Kayhan Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title