Haberler

Belediye Personeli Boğaz'da Kültür Turunda

Güncelleme:

Gebze Belediyesi personeli Boğaz'da düzenlenen kültür turunda bir araya geldi.

Eşi Ragibe Hanım ve başkan yardımcılarıyla birlikte geziye katılan Başkan Köşker, Hac farizası öncesi personeliyle helalleşti

AİLELERİYLE BİRLİKTE

Gebze Belediyesi personeli, Boğaz'da düzenlenen kültür turunda buluştu. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hafta sonu etkinliğine aileleriyle birlikte katılan belediye çalışanları, yorgunluk attı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in de ailesiyle birlikte katıldığı Boğaz turuna ayrıca, başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, Orhan Sipahioğlu da aileleriyle birlikte katıldı. Tarihçi Talha Uğurluel'in Boğaz'da bulunan tarihi eserler hakkında bilgi verdiği kültür turu kapsamında Ortaköy'ü de gezen Gebze Belediyesi çalışanları keyifli bir hafta sonu geçirmiş oldu.

PERSONELİYLE HELALLEŞTİ

Düzenlenen Boğaz turunda belediye çalışanlarını yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gebze'nin hizmetkarı olan büyük ailemizle güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Gebze gibi önemli bir kente hizmet eden siz değerli mesai arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte yorgun atacağı gezimizde güzellikler içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Eşim ile birlikte gerçekleştireceğim Hac farizası için kutsal topraklara bu ayın 27'sinde gideceğim. Sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana haklarım helal olsun. Yeni dönemde sizlerle gönül gönül, kentimizi kalkındırmak için durup dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Gebze Hac Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title