Haberler

Belediye Otobüsünde Tepki Çeken 10 Kasım Eylemi

Güncelleme:

Saat 9'u 5 geçe sirenlerin çalmasıyla beraber belediye otobüsündeki bir kadın, "Saygı duruşu için ayağa kalkmayanların bir gün kafasına sıkacağız." diye bağırdı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 76'ncı yıldönümünde, Türkiye'nin dört bir yanında törenler, mevlitler ve dualarla anıldı. Sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapıldı. O paylaşımlardan en dikkat çekeni ise Gül Turan isimli bir kadının Facebook'a yüklediği video oldu.

"AYAĞA KALKMAYANIN KAFASINA SIKACAĞIZ"

Turan, belediye otobüsündeyken sirenler çalmaya başlayınca ayağa kalktı. Ancak otobüste ayağa kalkmayanlar da vardı. Duruma sinirlenen Gül Turan, "Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk için ayağa kalkıp saygı duruşuna geçmeyenlerin bir gün kafasına sıkacağız" diye bağırdı. Bunun üzerine yerlerinde oturan yolcular da ayağa kalktı.

PAYLAŞIM REKORU KIRDI

Genç kadının Facebook hesabına yüklediği video, kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi.

MISIROĞLU'NDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

A Haber televizyon kanalında yaptığı tarih programlarıyla bilinen İslamcı yazar Kadir Mısıroğlu da, 10 Kasım nedeniyle paylaştığı bir mesajda Atatürk için ağır bir ifade kullandı. Mısıroğlu'nun resmi Facebook sayfasından paylaşılan afişte; "10 Kasım'da saat 09:05'te kenefe (tuvalete) gidin" diye yazıldı.

İşte Mısıroğlu'nun o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kadir Mısıroğlu Facebook Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (240)

micromailMobil-ANDROID:

Allah bilir ezan okunurken hayvan gibi yatıyordur bu kadın..

127
24
yanıtYanıtla
ASL:

Başın göğemi erdi , ayağa kalkınca

95
45
yanıtYanıtla
mustafa:

MECBURMUYUM AYAĞA KALKMAYA PUTLAŞTIRDINIZ İYİCE ÖLDÜ İSE DUALARLA YAD EDİN OLSUN GİTSİN SAYGI DURUŞU DA NE OLUYOR TAPARCASINA HAREKETLER MÜSLÜMAN İNSANA YAKIŞMAZ BUNLAR

96
43
yanıtYanıtla
reissmobilWeb@haberler.com:

Salak kiz

95
37
yanıtYanıtla
osmanlı:

camsil mi sıkacaksınız isteyen kalkar isteyen kalkmaz yasal zorunluluk mu var. . .

87
39
yanıtYanıtla
abii:

bu mu demokrasi, bu mu özgürlük? kafanıza sıkacağız. . . İsit vari bir yöntemle tehdit. . . sonra sorsanız özgürlük demokrasi derler. . . hadi oradan çapulcu karı. . .

102
22
yanıtYanıtla
ata:

senede 1 gün 1 dk. cık saygı için cephede senin namusun için çarpışan mehmetçiklerimiz için komutanlarımız için 1. dakikasını veremeyen satılıklar sizi. sizler bir yok olacaksınız.

72
47
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ŞOVMEN KARI SEN NE ZAMAN ÖĞRENDİN KAFAYA SIKMAYI FALAN? SENDEN ATATÜRKÇÜ FALAN OLMAZ OLSA OLSA İYİ BİR KAFATASÇI KATİL ÇIKAR!

102
16
yanıtYanıtla
BARAN:

ben kalkmadım de gell ulaaa

82
35
yanıtYanıtla
mert:

helal yürü be

44
72
yanıtYanıtla
Tüm 240 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title