Haberler

Belediye Otobüsleri ve Metroda Unutulan Eşyalar Açık Artırmayla Satıldı

Ankara'da EGO otobüsleri ile Ankaray ve metroda yolcular tarafından unutulan ancak sahiplerine ulaşılamayan eşyalar açık artırmayla satıldı.

Ankara'da EGO otobüsleri ile Ankaray ve metroda yolcular tarafından unutulan ancak sahiplerine ulaşılamayan eşyalar açık artırmayla satıldı. Bağlamadan kelepçeye kadar birbirinden ilginç eşyalar alıcılar tarafından kapışıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Otobüs İşletme Daire Başkanlığı ile Satın Alma Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen açık artırmayla EGO otobüsleri ve Ankaray ve metroda unutulan ve uzun süre sahiplerine ulaşılamayan eşyaların satışı gerçekleştirildi. Açık artırmaya ilgi büyük oldu. EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı'nda oluşturulan Kayıp Eşya Servisi'nde muhafaza altına alınan ve 1 yıllık bekleme süresini dolduran eşyaların satışı, EGO Genel Müdürlüğü'nün yemekhanesinde yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı ve ilgi ile izlenen açık artırmada, satışa çıkarılan 117 parça eşyadan 3 bin liraya yakın gelir elde edildi.

SATILAN EŞYALAR ARASINDA İÇ ÇAMAŞIRI, DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR VE MATKAP DA VAR

EGO Otobüsleri, metro ve Ankaray'da yolcular tarafından unutulduktan sonra görevli şoförler ve hareket memurları tarafından Kayıp Eşya Servisi'ne teslim edilen eşyalardan üzerinde sahiplerine ilişkin bilgi bulunanları EGO görevlilerinin telefonla aradığı, sahiplerine ulaşılamayan eşyaların listesinin de her ay dönemsel olarak EGO Genel Müdürlüğü'nün www.ego.gov.tr başlıklı internet sayfasında yayınlandığı bildirildi. Kayıp eşyaların listesinin ayrıca Polis Radyosu'ndan da anons edildiği ifade edildi. Kayıp eşyaların, sahipleri 1 yıl içinde ortaya çıkmazsa satış listesine alındığı kaydedildi. Vatandaşlar tarafından EGO otobüsleri, Ankaray ve metroda unutulan ve 1 yıllık bekleme süresini doldurduğu için halka satışa sunulan eşyalar arasında iç çamaşırı, pantolon, elbise, kaban, eşofman, kazak, tişört, ayakkabı, çizme gibi giysiler ile kemer, şemsiye, kitap, bağlama, gözlük, dizüstü bilgisayar, VCD, CD, cep telefonu, matkap, dekopaj, radyo, flüt, kamera, kamera ayağı, traş makinesi, çakı, TV kumandası, kelepçe, hesap makinası, kol saati, fotoğraf makinası gibi eşyaların da yer aldığı gözlendi. Satış sonunda elde edilen gelir, EGO Genel Müdürlüğü'ne irat olarak kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title