Haberler

Belediye Önünde Kendini Yakan 1 Çocuk Babası İşçiden Acı Haber

Güncelleme:

Antalya'da dün saat 15.00 sıralarında yaşanan olayda, çalıştığı inşaattaki işinden çıkarılan evli ve 1 çocuk babası Ulaş Akın, yardım için Muratpaşa Belediyesi önüne gelerek başkan Ümit Uysal ile görüşmek istedi. Başkan Uysal'ın büyükşehir belediye meclis toplantısında olduğunu öğrenince dışarı çıkan Ulaş Akın, yanında getirdiği bidondaki benzini üzerine döküp kendini yakma tehdidinde bulundu.

BENZİN BİR ANDA ALEV ALDI

Belediye personeli ve vatandaşlar Ulaş Akın'ı ikna etmeye çalışırken benzin bir anda alev aldı. Kısa sürede Ulaş Akın'ın üzerini saran alevleri söndürmek için belediye personeli ve çevredekiler seferber oldu.

VÜCUDUNUN ÜST KISMI YANDI

Belediyeden getirilen bir yangın söndürme tüpüyle alevler söndürülürken, vücudunun üst kısmında yüzde 45 yanık oluşan Akın, ilk olarak ambulansla Medical Park Antalya Hastanesi'ne ardından da yanık ünitesi bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Akın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akın'ın Karaman Göktepe'de toprağa verileceği öğrenilirken cenaze hizmetlerinin tamamı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın talimatıyla Muratpaşa Belediyesi Taziye Hizmetleri tarafından yapılacak.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA: BİZİMLE İLGİSİ YOK

Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise, "Belediyemiz hizmet binası önünde, saat 15.00 sıralarında üzücü bir olay meydana gelmiştir. İsminin Ulaş Akın olduğu öğrenilen şahıs kendini yakmak istemiştir. Şahıs, yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştır. Şahsın belediyemizle herhangi bir bağı bulunmamaktadır. Yaşanan ve bizleri derinden üzen olayda, yaralanan şahısa acil şifalar dileriz." denilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500

Yorumlar (214)

BatmanMobil-ANDROID:

chp ve hdp lanet olsun sizi kahrolsun chp ve hdp zihniyeti

9
26
yanıtYanıtla
eren:

ne allaka zibidi chp hdp mi suriyyelileri türkiyeye getirdi türkiye işçisini işsiz bıraktı kahrolsun saray ve onun yardakçıları

yanıt8
yanıt3
bu ülkenin 81 ilindeki herkes kardeştir:

ahbe kardeşim değer miydi

31
1
yanıtYanıtla
unutma unutturmaMobil-ANDROID:

beledıyeye yardım ıstemeye yanında benzınle gıdıyor ne tuhaf değil mı bu adam sov yaparken oldu bence yok yere

2
26
yanıtYanıtla
sedat:

show yapan sensin dengesiz. belki sende yanarak can verirsin belli mi olur

yanıt13
yanıt1
AFYONLU:

SARAYLARDA OTURANLAR İZLESİN ELİN SURİYELİLERİNE İŞ VERELİM BİZ

22
5
yanıtYanıtla
''BİZİMLE İLGİSİ YOKTUR'':

Bu nasıl bir zihniyettir. ''Bizimle ilgisi yoktur'' demekle neyi aklamaya çalışmışlar? Adamın yardıma ihtiyacı varmış, belli ki çok sıkıntıda ve belli ki belediyeyi kendine yakın hissetmiş veya oraya gitmeye yüzü tutmuş. ''Ayrıca bizimle'' derken siz kimlerden ibaretsiziniz ki vatandaşlar, halk, memleketimin insanları o ''BİZ'' kısımına dahil olamıyor?????? Yazıklar olsun

22
3
yanıtYanıtla
konyali:

Davut oglu konusuyor herkes tv acsin bosverin kendi eti kendi buldu

2
23
yanıtYanıtla
X:

Vicdan ve Zeka özürlü Konyalı bu yakmalar yıkımlar senin ve senin zihniyetinin eseri. Koyun olup güdülmeyi bırakıp biraz kafanı çalıtırsan. Sorgulasan Bu gidişatı yobazlık kolayına geliyor tabii çıkar meselesi. Çıkarınız nerde zihniyetiniz orda. Bir gün yanma sırası size gelince söndürecek kimse olmayacak. İnsanlarımız güzel ülkemiz yanıyor siz hala propaganda derdindesiniz. Konyalı zihniyeti ve onların biat,cıları hoş görüyü insanlığı, kardeşliği özgürlüğü iyiden güzelden yana ne varsa yakıyor. Kana doymuyorlar din sömürücüler.

yanıt2
yanıt0
ahmet:

onlar konuşur ak parti yakar yıkar gss diye borçlandırır işsizi

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 214 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title