Haberler

Belediye Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) 2. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'nda ödül alan belediyeler belirlendi. Ödül alan belediyeler, 21 Aralık'ta düzenlenecek olan törende açıklanacak.

AKBB'nin bu yıl 2.'sini düzenlediği belediyecilik proje yarışmasına, 22 belediye 51 proje ile başvurdu. Geçtiğimiz yıl. 1. yapılan yarışma da 25 proje ödül için yarışmıştı. Birlik üyesi belediyeler arasında düzenlenen yarışma ile özgün projelerin desteklenmesi, tanıtılması ve belediye başkanlarının teşvik edilmesi amaçlanıyor.

5 kategoride yapıldı

Belediyecilik proje yarışması, iyi yönetişim ve halkla ilişkiler çalışmaları, alt yapı çalışmaları, üst yapı çalışmaları, çevre koruma, peyzaj planlama, tasarım ve uygulama projeleri ile sosyal ve kültürel belediyecilik uygulamaları adı altında 5 kategoride yapıldı ve her kategori için 3 ödül verilmesi öngörüldü.

Son değerlendirme toplantısı yapıldı

Akademisyen, meslek odaları temsilcilerinden oluşan jüri, 21 Eylül 2016 tarihinden itibaren projeleri değerlendirmeye başladı. Jüri, yaptığı 5 toplantı sonunda yarışmanın sonuçlarını bir rapora bağladı. Yarışmanın son değerlendirme toplantısı da birlik encümeni ve jüri üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Ödül töreni 21 Aralık'ta

Jüri üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, "Jüri üyelerimiz, 51 proje ile ilgili güzel bir değerlendirme yapmışlar. Ödüllerin dağılımı da güzel olmuş. Yarışma ile güzel bir gelenek oluşturma gayretindeyiz" dedi.

Yarışmanın sonuçlarını ödül töreninde açıklayacaklarını belirten Tütüncü, "Yarışmanın ödül törenini, geçtiğimiz yılki yarışmada ödül alan Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde 21 Aralık Çarşamba günü saat 10.00'da yapacağız" diye konuştu.

(SÇ-SÇ-Y) - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Akdeniz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title