Haberler

Belediye'nin Kızları Çok Farklı: 4-1

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Kahramanmaraşgücüspor'u 4-1 mağlup ederek Play Off'u garantiledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ligin 11. haftasında Şilbe Tesisleri`nde konuk ettiği Kahramanmaraşgücüspor'u 4-1 mağlup etti ve Play Off'u garantiledi.

Kadın Futbol Takımı, karşılaşma öncesi "Kadına Yönelik Şiddet ve Kadın Cinayetlerini Durduralım" pankartı ile sahaya çıktı. Hakem Recep Ekin, yardımcıları Barış Okçu ve Serdar Sinem'im yönettiği maçın ilk yarısı golsüz biterken, ikinci yarının ilk golü 64. dakikada Dilan'dan geldi. 70. dakikada Nuresa, 75. dakikada Hevîdar, 80. dakikada Büşra Amedspor'un gollerini attı.

Kahramanmaraşgücüspor'un tek golünü ise 84. dakikada hakemin penaltı kararı vermesiyle Mistina attı.
Yenilgi almayan tek kadın futbol takımı 3. Lig'de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, 11 haftadır oynadığı maçlarda 9 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek, yenilgi almayan tek kadın futbol takımı oldu. 29 puanla 1. sıraya yerleşen takım, böylece en yakın rakibine 8 puan fark attı. Play-off'u garantileyen takım, son karşılaşmasını haftaya Erzincan Gençlergücüspor ile oynayacak.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title