Haberler

Belediye, Nikahları 24 Saat Canlı Yayınlayacak

Bursa'da Gürsu İlçe Belediyesi, belediye toplantı salonuna yerleştirilen kamera sayesinde, hem kıyılan nikahları hem de meclis toplantılarını internet üzerinden 24 saat canlı yayınlayacak.

Bursa'da Gürsu İlçe Belediyesi, belediye toplantı salonuna yerleştirilen kamera sayesinde, hem kıyılan nikahları hem de meclis toplantılarını internet üzerinden 24 saat canlı yayınlayacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 30 Mart seçim sürecinde Gürsululara söz verdiğini anımsatarak, "Belediyecilikte şeffaflık ana ilkemiz olacak. Gürsu halkımızın attığımız her adımdan, yaptığımız her harcamadan, her organizasyondan haberi olacak, Gürsu halkımızla aramızda bir set olmayacak' diye söz verdik. Göreve geldiğimiz ilk ayda makam odasına kamera yerleştirerek halkımızın bizi online takip etmesine imkan sağladık. Randevu sistemini kaldırdık. Vatandaşımız internetten baksın, makamda olduğumuzu görüyorsa buyursun gelsinler. Bu anlamda Meclis toplantılarımızın da online izlenmesi için çalışma başlatmıştık. Altyapıyı tamamladık. Artık toplantı salonumuzda kıydığımız nikahlar, meclis toplantılarımız, konferanslar http://www.gursu.bel.tr/nikah-canli-yayin.html adresinden online izlenebilecek"  diye konuştu.

İlk canlı yayınlanan nikahı kıyan Başkan Yıldız kıydı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Cüneyt Yıldız Gürsu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title