Haberler

Belediye Memuru Trenin Önüne Atlayıp İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde memur olan Doğan B., trenin önüne atlayarak hayatına son verdi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, iddiaya göre bir süredir psikolojik sorunları olan İzmir Büyükşehir Belediyesinde memur olan Doğan B., trenin önüne atlayarak canına kıydı. Doğan B.'in intihardan önce ailesini çok sevdiğini, kendisini affetmeleri yönünde not yazdığı öğrenildi.

YENİ İŞİNE RAĞMEN PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Olay, bugün saat 15.00 sularında Kuşçuburun mahallesi Kabakulak mevkisi otoban köprüsü altında meydana geldi. Askeri personel olarak çalışan 45 yaşındaki Doğan B. bir süre önce istifa etti. İddiaya göre psikolojik sorunlar yaşayan Doğan B., İzmir Büyükşehir Belediyesinde yeniden memur olarak göreve başladı. Yeni işine rağmen psikolojik sorunları devam eden evli ve iki çocuk babası Doğan B., trenin altına atladı.

CESET OLAY YERİ İNCELEMESİNİN ARDINDAN MORGA KALDIRILDI

İzmir'den Tire istikametine giden Naci Akda yönetimindeki trenin altında kalan genç adam hayatını kaybetti. Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı araştırma sonucunda ölen adamın cebinde bir not buldu. Doğan B.'nin intihar notunda, ailesini çok sevdiğini ve kendisini affetmelerini yazdığı belirtildi. Ceset olay yeri incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Torbalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

CHP,Li:

secim yenilgisini hazmedemeyen zavalli bir cehepelidir.

8
19
yanıtYanıtla
1938:

cehepelilerin hepsi yok olmalidir.

4
17
yanıtYanıtla
caca:

sen ve senin gibilerde bi yok olsa çok sevinirim

yanıt5
yanıt3
sibel:

O insanın ocağı sönmus siz burda siyaset yapıyorsunuz çok yazık kinamayin başkasını yarın kimin başına geleceği belli olmaz.

17
0
yanıtYanıtla
eeeeeeeeeeeeeeeeeeh beeeeeeeeeeeeeeeeeee:

lan arkaDAŞ MİLLET KAPAĞI DEVLETE ATSAK DİE UĞRASIYOR, MEMURDLAR KENDİNİ ARAÇ ALTINA ATIYOR. .

3
10
yanıtYanıtla
cvc:

kesin kadın yüzünden olmuştur bu olayda

2
8
yanıtYanıtla
Hasan:

İşid toplumda inanç boşluğu oluşturdu..

3
3
yanıtYanıtla
durmuş:

Dün de 17 yaşında bir kız İzbanda önüne atladı intihar etti o da mı chp li belediyede çalışıyordu? Angut"!

0
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Allah rahmet eylesin emmioglu. Bizleri cok uzdun..

0
0
yanıtYanıtla
Havva genc:

Bırakın şu şacma yorumlarınız insanlarınnnr yasdıgını kımse bılemez ölene saygısnız olsıun ayrıca o daha gencecık 35yarısında bıtanede kızı var allah aılesıne sabır versın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title